Oheisella videolla, jonka nimi sattuvasti on "How to be a REAL BIKER in 4 easy steps" on Shadetree-nimisen tubettajan käsialaa. Varoitettakoon nyt varmuuden vuoksi, että se on todella kieli poskessa tehty, joten pidä huoli tekohampaistasi. 

4 helppoa askelta tulla oikeaksi bikeriksi

Parasta videossa on, että siinä on kunnolliset neliportaiset ohjeet. Tässä tärkeimmät. Kun katsot videota tai luet tätä tekstiä, muista myös Pro-vihjeet. Baikereiden pro-taso jää muuten sinulta saavuttamatta.

1. Millaisella pyörällä minun pitäisi ajaa?

Shadetreen mukaan vastauksia on vain yksi: Harley-Davidson. Se on musta, siinä on kromia, se on äänekkäin ja lisäksi se on tehty Amerikassa.

Pro tip: varo pyöriä, jotka näyttävät harrikoilta mutta niitä ei ole tehty Usa:ssa. Ja punaisia pyöriähän ei vain ole olemassa.

2. Älä koskaan käytä kypärää

Se maksimoi käyttäjänsä vapauden tunteen. Kypärän käyttö tarkoittaa epäonnistujaa.

Pro tip: jos lain puolesta on pakko käyttää kypärää, käytä sellaista, joka suojaa mahdollisimman vähän. Silloin, jos lyöt pääsi, varmistat sillä että kuolet, ja voimme käyttää kuolemaasi tilastollisesti todistaaksemme, ettei kypäränkäyttöpakosta ole mihinkään.

3. Mihin minun pitäisi pukeutua?

Todellinen baikeri voi pukeutua vain nahkaliiviin, joka on täynnään erilaisia kuvia paikoista ja kokoontumisajoista, joissa et ole koskaan ollut

Pro tip: älä unohda sormuksia! Mitä useammassa sormessa, sitä parempi. Ja mitä enemmän niistä on pääkallosormuksia, sen parempi.

4. Älä koskaan tervehdi tien päällä ketään!

Jos haluat nostaa kättäsi, vastaantulijan on tehtävä jotain sen eteen - oltava real biker!

Pro tip: jos joku japsimankelilla tai ei-amerikkalaisella kruiserilla ajava tervehtii, teeskentele, ettei tätä ole olemassakaan, koska - niin eiväthän ne ole edes todellisia baikereita. Ethän nostaisi kättäsi myöskään jonkun kuvitteelliselle kaverille? Sama toimii wannabe-baikereiden kanssa

Lopuksi

Kannattaa katsoa video loppuun asti. Loppuosa kun sisältää "making of" -materiaalia. Tosi baikereita! Katso video alla.