Kainulainen ajaa OW-Cup-sarjassa hollantilaisessa Oosterveen´s Racing Teamissa. Kainulainen oli tyytyväinen pyöränsä suorituskykyyn, mutta viikonloppua sävyttivät kuitenkin ongelmat tekniikan kanssa.

– Perjantaina aloitin vapailla harjoituksilla ja vain yhden kokonaisen setin jälkeen alkoi pienet tekniset ongelmat. Ne vaivasivat loppupäivän, mutta pääsin kuitenkin vielä muutamia kierroksia ajamaan, ja fiilis pyörään oli hyvä. Mitä ajattelin, että muutettaisiin ekan kisan jälkeen, osoittautui oikeiksi valinnoiksi, ja tekniikka murheista huolimatta olin luottavainen tähän päivään. Olen aika-ajoihin tyytyväinen koska paransin kierrosaikaani paljon ekaan kisaan verrattuna ja kisaan olen lähdössä luottavaisin mielin omaa tekemistä ajatellen ja jos tekniikka kestää niin toivon mukaan sijoitus paranee, pohti Kainulainen aika-ajojen jälkeen.

Lauantain kilpailua maustivat paitsi tihkusade myös vaihdeongelmat. Kainulainen oli lopulta NK Supercup 600 -luokkansa viimeinen sijalla 14. Viikonlopusta jäi kuitenkin naiselle positiivinen olo etenkin oman suorituksen suhteen.

– Kisa alkoi hyvin. Sain kammo startin, mutta pystyin parantamaan sijoituksiani. Tihkusateen alettua kesken kisan huomasin, että saavutan seuraavaa ryhmää. Tiesin, että renkaat ovat lämpimät enkä välittänyt pienestä tihkusta. Sain pari sijaa ylemmäs itseäni ja sitten sade loppui. Juuri kun olin nostanut pikku hiljaa lisää vauhtia, niin vaihdelaatikosta petti kolmosvaihde. Sittenpä ajeltiin isoilla vaihteilla tai hyppyytin kolmosvaihteen ohi kytkimen avulla. Hyvä mieli omasta tekemisestä kaiken kaikkiaan, nämä ovat teknisiä laitteita ja joskus ne pettää ja ei voi mitään, mutta ajoin ruutulipulle kumminkin koska tänne saakka lähdetty, tsemppasi Kainulainen.

Kainulaisen kausi jatkuu OW-Cupin kolmannella osakilpailulla 19. toukokuuta samaisella Assenin radalla.