Indian kertoo tiedotteessaan saaneensa 30 000 kommenttia sosiaalisessa mediassa FTR1200 Customista, mikä todistaa kiinnostuksesta mallia kohtaan. Siksi Indian on päättänyt tuoda mallin kisaamaan "Sultans of Sprint" -kisoissa ja haluaa samalla kysyä merkin eurooppalaisilta faneilta, pitäisikö malli ottaa tuotantoon?

Sultans of Sprint -sarja kokoaa yhteen uuden pyörien kustomointiskenen parhaat pyöränrakentajat Euroopassa ajamaan kilpaa ja juhlimaan avainfestivaaleilla Italiassa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa.

Sarjassa on useita kisakategoriaoita, ja Scout FTR1200 Custom kilpailee uudelleen luodussa tehdaspyörien luokassa. Siinä pyörien pitää olla ilma- tai nestejäähdytettyjä nelitahtisia eikä moottorin tilavuutta ole rajoitettu, kunhan teho ei ylitä ennalta sovittua tehopaino-suhdetta.

Tehdasluokan kisapyörät voivat olla joko yksityisten tuunaajien tai valmistajien itse rakentamia.

– Olemme olleet häkeltyneitä pyörän saamasta vastaanotosta, joten on innostavaa kaikille, jotka työskentelevät Indianilla nähdä se kisaamassa Sultans of Spring -ajoissa, kertoo EMEA-alueen pääjohtaja Grant Bester. – Kilpailemme sillä neljässä avainmaassa, Italiassa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa emmekä malta odottaa ihmisten reaktioita, kun he nkäevät nämä kisat.

FTR1200 Customin voit nähdä toiminnassa Italian Reunion-tapahtumassa toukokokuussa, Biker’s Classics in Spa'ssa heinäkuussa  Belgiassa, Glemseckissä Saksassa syyskuussa ja myöhään syyskuussa Rankassa Dandy Riders -festivaaleilla. Lisäksi Indian suunnittelee tuovansa pyörän näytille Englannissa Bike Shediin ja Ranskaan Wheels & Waves - festivaaleille.

Kisa-aikataulu:

  • Race 1: The Reunion, Monza, Italia 19. - 20.5.
  • Race 2: Bikers Classic, Spa, Belgia, 30. kesäkuuta -  1. kesäkuuta
  • Race 3: Glemseck, Saksa, 30. elokuuta - 2. syyskuuta
  • Race 4: Dandy Rider’s Festival, 22. - 24. syyskuuta