Kun Terminator 2 elokuva ilmestyi vuonna 1991, se hämmästytti maailmaa paitsi tarinallaan, myös sillä, että sen teossa käytettiin tietokoneita ja niiden avulla valmistettuja digitaalisia kuvia ja jaksoja aivan uudella tavalla sekoittamalla virtuaaligrafiikkaa elävään kuvaan.

"Paha" nestemäisestä metallista valmistettu robotti T-1000 (esittäjänä Robert Patrick) on kauhistuttava ja vakuuttavasti toteutettu jopa tämän päivän mittapuulla. Yksi elokuvan muistettavimpia kohtauksia on kuitenkin se, kun nakuna ajan halki kuplassaan nykypäivään saapunut "hyvisrobotti" T-800:aa esittävä Arnold Schwarzenegger hankkii itselleen kapakkatappelun jälkeen Harrikan ja myöskin nahkaisen ajoasun buutseineen.

Baarin ulkopuolelta Ison Arskan matkaan lähtevä pyörä on vuosimallin 1991 Harley-Davidson FLSTF Fat Boy, joka kesäkuun 5. - 8. päivä on huudettavana Los Angelesissa pidettävässä huutokaupassa. Pyörän hinnan arvellaan nousevan 200 000 - 300 000 dollariin.

Fat Boylla toteutaan myös yksi elokuvahistorian huimimmista takaa-ajokohtauksista, kun T-800 käyttää sitä pelastaakseen kohteen jota hänen tulee suojella, eli John Connorin (Edward Furlong matkassa pienellä Honda XR offroad-pyörällä). Takaa-ajo on saavuttanut ikonisen aseman, ja sitä on matkittu ja mukailtu useammissa elokuvissa sen jälkeen.

Arnold Schwarzenegger, joka on innokas motoristi, ajoi itse tällä kyseisellä pyörällä elokuvassa, joten se lisää kohteen autenttisuutta. Pyörän matkamittarissa on vain 392 mailia, mutta pyörä saattaa vaatia vähän töitä, ennen kuin se toimii kunnolla. Myös sivupeilit puuttuvat, joten ostaja joutuu hankkimaan myös ne, mikäli haluaa ajaa mukavasti pyörällään kuin "Terminaattori".

Myynnissä on myös Ison Arskan luotien rei'ittimä ja "verinen" nahkarotsi, jota hän käytti Terminator 2 -elokuvassa.

Samassa Iconds & Legends of Hollywood -huutokaupassa on kaupan tavaraa ja memoraliaa sekä valokuvia mm. sellaisista filmeistä kuin Star Wars, Alien, Blade Runner, Jurassic Park, Diktaattori, Paluu tulevaisuuteen II, Kummisetä osa II, Jaws, Gremlins, Citzen Kane, A Night at the Opera ja Thunderball. Huutokaupan järjestää Profiles in History, joka on erikoistunut Hollywood-sisältöisiin huutokauppoihin.

Hollywoodin kultaisen ajan tähtiä, joihin liittyvää tavaraa huutokaupassa myydään ovat mm. Mary Pickford, Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, Groucho Marx, Carole Lombard, Clark Gable, Errol Flynn, Humphrey Bogart, Marlene Dietrich, Rita Hayworth, Orson Welles, Charlton Heston, Elizabeth Taylor, Marlon Brando, John Wayne, James Dean ja Marilyn Monroe.

Lisätietoja huutokaupasta Profiles in Historyn sivuilla täällä.

Alla lisäksi video, johon on koottuna kaikki ne kohtaukset, joissa Harley-Davidson Fat Boy -pyörä esiintyy Terminator 2 -elokuvassa sekä tietenkin se legendaarinen takaa-ajo ja moottoripyörähyppy, jonka jälkeen T800 pelastaa John Connorin rekkaa ajavan T-1000:n kynsistä.