Sunnuntaina kilpailu Junior U21-luokan kärjen osalta jatkui lähes tulkoon siitä mihin se lauantai-iltana jäi. Tällä kertaa kilpailua johti kuitenkin ranskalainen Bererd, kun kaikki kauden aikaisemmat kolme kilpailupäivää voittanut Italian Spanu oli toisena ja Roni Kytönen kolmantena. Kytönen teki kuitenkin toisen kierroksen crossitestillä pienen virheen ja kaatui. Spanu ja Kytönen ajoivat päivän mittaan ristiin pätkäaikoja, kun Bererd ajoi yhtä pätkää lukuun ottamatta pohjat kaikille pätkille. Ranskalainen Bererd ajoi päivävoittoon, Italian Spanu toiseksi ja Kytönen kolmanneksi.

- Parempi päivä kuin eilen, mutta pari kaveria meni kovempaa edellä. Kerran kaaduin crossilla, mutta muuten aika virheetöntä ajoa koko päivä, Kytönen kertoi maalintulon jälkeen.

Romanian osakilpailun yhteistuloksissa Kytönen oli kolmas ja EM-sarjassa hän jatkaa nyt kolmantena Ruotsin osakilpailuun, joka ajetaan elokuun puolessa välissä.

Seuraavaksi Kytönen Motorsportilla on edessä ensi viikonloppuna lauantaina U20- luokan toinen SM-osakilpailu Orimattilassa sekä sunnuntaina motocrossin SM-sarjan avausosakilpailu Hyvinkäällä.