30-vuotias Dan Kneen oli kotoisin Onchanista ja hän menehtyi onnettomuuspaikalle Churchtownissa harjoitusajojen ensimmäisellä kierroksella keskiviikkoiltana.

Kneen oli ollut lupaavassa vireessä aiemmissa harjoituksissa. Tiistai-iltana hän onnistui parantamaan kierroskeskinopeuttaan miltei kahdella maililla tunnissa edellisestä ennätyksestään. Se taas oli peräisin vuoden 2017 Superstock-ajoista, missä hän ajoi ensimmäisen ja ainoan podium-sijansa TT-uransa aikana.

Hän oli kolmanneksi nopein Tyco BMW:llään tiistai-iltana ajettuaan kierroksen 212,8 km/h.

Dan Kneeniä jäivät suremaan hänen kumppaninsa Leanne, perheensä sekä monet ystävät moottoriurheilumaailmassa ja sen ulkopuolella.

Mansaaren ajot taitavat olla vaarallisin moottoripyöräurheilutapahtuma. Kautta aikojen Mansaaren TT-ajojen tai virallisten harjoitusten aikana on kuollut 147 kuljettajaa, joten Kneen oli nyt 148:s.

Kaikkiaan Snaefell Mountain Course -radalla on kuollut Manx Grand Prix ja 40- ja 50-lukujen Clubman TT -sarjat mukaan lukien nyt 256 kisamoottoripyöräilijää.