StuntFreaksTeam on kaverusten vuonna 2007 perustama mopoporukka, joka aikanaan treenasi yhdessä keulimista ja muita temppuja paikallisen katsastuskonttorin takapihalla. Vuodet vierivät ja mopot vaihtuivat moottoripyöriin; osa porukasta on jopa kiertänyt ympäri Eurooppaa kilpailemassa.

Perustamisesta on kulunut jo kymmenen vuotta, mutta silti intohimo moottoripyöriin on säilynyt.

– Vaikka osa porukkaa on ehtinyt hajaantua ympäri Suomea ja uusia tyyppejä tullut lisää tiimiin, niin tekemisen meininki on edelleen sama; nautitaan elämästä ja ajetaan yhdessä niin kuvauksissa kuin näytösajoissa tapahtumissakin. Olemmekin kuin iso, bensanhuuruinen perhe, kertoo StuntFreaksTeamin perustajajäseniin kuuluva Juha Ruokolainen.

StuntFreaksTeam Garage ohjelmasarjan jokaisessa jaksossa Juhan, Antin ja Sistosen johdolla rakennetaan toinen toistaan villimpiä menopelejä. Kahdeksanosaisessa sarjassa nähdään muun muassa, miten kulkee maailman tehokkain crossipyörä ja kuinka käy kun Suzuki PV kohtaa arkkivihollisensa Honda Monkeyn.

– Tämän lisäksi jaksossa rakennetun menopelin haastaa vieras omalla ajopelillään, jolloin otetaan mittaa siitä, kenen ajoneuvo onkaan ultimaattisin, Ruokolainen kuvailee.

– Aloitimme Telian omat tv-tuotannot näyttämällä Haloo Helsingin, JVG:n, Antti Tuiskun, Sannin ja Paula Vesalan keikkoja veloituksettomina lähetyksinä TV-palvelussamme. Lisäksi tuotimme yhdessä suomalaisten Youtube-starojen kanssa yksinoikeudella sisältöä palveluumme. Nyt vuorossa on jotain todella ainutlaatuista, kun annoimme StuntFreaksTeamille vapaat kädet tehdä juuri heidän näköistä ohjelmaa, sanoo Telian tv-liiketoiminnasta vastaava Henrik Laine.

StuntFreaksTeam Garage -ohjelma on katsottavissa Telia TV:ssä 1. kesäkuuta 2018 alkaen. Linkki Telia TV:n sivulle tässä. StuntFreaksTeamin Facebook-sivulle pääset puolestaan tästä.