Koeajokiertue on ainutlaatuinen, sillä mitään tällaista ei ole aikaisemmin järjestetty. Mukana on erittäin kattava otos tämän vuoden uutuusmoottoripyöriä, joita pääsee koeajamaan ja vertailemaan. Koeajojen lisäksi tapahtumissa kohdataan toisia motoristeja ja viihdytään saman henkisessä porukassa.

Koeajopäivät on suuri panostus moottoripyörämaahantuojilta. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero.

Kuumia uutuuksia

Koeajossa on vain uusia moottoripyöriä muun muassa Aprilia RSV4, BMW G310 GS, BMW R nineT Urban GS, Ducati Panigale V4, Ducati Multistrada 1260S, Harley-Davidson Fat Boy 114, Harley-Davidson Fat Bob 114, Harley-Davidson Street Glide Special, Honda CB1000R Neo Sport, Husqvarna 701 Vitpilen, Indian Dark Horse, Kawasaki Z900RS, KTM 1290 Super Adventure R, KTM 790 DUKE, Suzuki DL650X, Triumph Bonneville Speedmaster, Yamaha MT10 SP ja Yamaha Tracer 900. Kaikki 100 koeajopyörää löytyvät tapahtuman verkkosivulta www.koeajopaiva.com

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä. Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta. Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia.

Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen.

Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukesksen pysäköintialueelle.

Helsingissä myös ilman korttia

Helsingissä on tarjolla Haagan Autokoulun järjestämää ajo-opastusta. Helsingissä voi myös ajaa suljetulla alueella ilman korttia kevytmoottoripyörillä: KTM 125 DUKE ja Suzuki GSX-S125. Kortittomilla alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan kirjallinen suostumus koeajoon.

Tapahtumapaikkojen osoitteet:

  • 6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20
  • 7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13
  • 8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1