Kisaan osallistuvat kaikki kuvan lähettäneet. Keräämme niistä taas toivottavasti Suomen suurimman "Prätkällä töihin" -kuvakollaasin sivuillemme. Ikuista itsesi ja pyöräsi töissä tai työmatkalla, tai jos satut perjantaina olemaan vapaalla, tien päällä juhlistamassa tätä hienoa päivää.

Lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen toimitus@motouutiset.fi. Arvomme voittajat, joten kaikki kuvan lähettäneet ovat samanarvoisessa asemassa.

Voittajalle on luvassa kaksi Finnkinon Lahjalippua arvoltaan á 12,50 eli yhteensä 25 euroa tai Motouutisten Supporter T-paita, arvoltaan 28,50 euroa.  Ja vielä kaksi seuraavaa saa yhden lipun kumpikin. Liput käyvät 2D- ja 3D-esityksiin, konsertteihin tai vaikka oopperaan.

Pikku pyyntö: muistakaa laittaa sähköpostiin mukaan myös yhteystietonne. Viimevuotisen Prätkällä Töihin -päivän kuvakisan Mika Koukkusen ottama voittajakuva jutun aloituskuvana.

Hauskaa Prätkällä Töihin -päivää kaikille, sääkin näyttää huomisen osalta kohtuulliselta - toisin sanoen sadetta ei ole luvassa. Valitettavasti kevään mahtavat helteet pitävät lomaa, mutta palannevat sunnuntaina.

Tietojanne ei säilytetä - paitsi voittajien niin kauan kuin palkinnot on toimitettu - eikä niitä käytetä markkinointiin eikä myöskään jaeta kolmansille osapuolille. 

Aiheesta aiemmin:

Prätkällä töihin -päivän kummi Hanna Sumari: Moottoripyörän selästä maailma näyttää aidommalta

Prätkällä töihin -päivän kuvakisan 2017 voittajat selvillä