Hänellä oli yllään sellainen autovalmistajan vuotuisessa osakkeenomistajien kokouksessa tiistaina, kun henkilö yleisön joukosta kysyi, onko Tesla koskaan harkinnut menevänsä mukaan sähköisten moottoripyörien liiketoimintaan, johon Harley-Davidson on liittymässä.

Musk kertoi hänelle ajaneensa kurapyörillä lapsena, ja että hänellä oli myös tiekelpoinen pyörä aina 17-vuotiaaksi asti, jolloin kuorma-auto melkein tappoi hänet.

– Joten emme aio valmistaa moottoripyöriä, Musk kertoi Foxin mukaan.

Teslan pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja myös päivitti tietoja joistakin tulevista tuotteista mukaan lukien pitkään odotettu 35 000 dollarin versio Model 3:sta. Musk totesi, ettei se todennäköisesti ole laajalti saatavilla ennen kuin vasta vuoden 2019 alusta, koska Tesla keskittyy valmistamaan ja myymään sedanin kalliimpia versioita sen tuotannon käynnistämisen aikana tavoitteenaan maksimoida liikevaihto.

Seuraava massamarkkinoille suunnattu tuote, Tesla Y, julkistetaan ensi keväänä ja SUVin tuotannon pitäisi alkaa vuoden 2020 ensi puoliskolla.

Äskettäine esiteteltyjen kuorma-auton ja Roadster-urheiluauton pitäisi saapua markkinoille suurin piirtein samoihin aikoihin. Molemmille Musk lupasi parempaa suorituskykyä kuin aiemmin on kerrottu. Kuorma-autolle luvassa pitäisi olla 800 kilometrin toimintasäde ja Roadsterille yli 400 km/h huippunopeus. Muskin mukaan on tärkeää, että sen valmistama urheiluauto on kaikin tavoin parempi kuin bensiinillä toimivat kilpailijansa, tarkoituksena osoittaa sähköautojen paremmuus.

Tesla on myös kehittelemässä Model 3 pienempää kompaktiautoa, joka saattaa tulla markkinoille viiden vuoden kuluttua.