Droid on Cabergin uusin flip-up- eli avattava kypärämalli. Sen muotoilu herättää huomiota erikoisuudellaan. Leukaosassa on kaksi erikseen säädettävää ilma-aukkoa, joista ilma voidaan antaa virrata suoraan visiirin sisäpintaan kosteuden poistamiseksi. Lisäksi kypärässä on kuumuuden taltuttamiseksi erillinen ilmanottoaukko ja sisällä ilmakanavat.

Caberg oli ensimmäinen italialainen yritys, joka valmisti avattavia kypäröitä. Droidilla voi ajaa myös leukaosa yläasennossa. "J"-asento lukitsee leukaosan paikalleen ylös siten, ettei se vahingossa laske sieltä alas ajon aikana. 

Droidin paino on mittojen pienentämisen myötä vain 1550 gr +/- 50 gr.

Kypärässä on sisäänrakennettu aurinkovisiiri ja varsinainen visiiri on varustettu Pinlockilla.

Caberg Droid Iron.

Caberg Droid Iron.

Sisävuori on hypoallergeenista ja hengittävää materiaalia ja on kokonaan irrotettavissa ja pestävissä.

Droidissa on myös valmius Cabergin "Just Speak S" -kommunikaatiojärjestelmää varten. Se pystyy kommunikoimaan matkapuhelimesi, matkustajasi ja gps-laitteesi kautta Bluetoothin kautta.

Kuvissa näkyvä Iron taitaa olla väritykseltään rohkein Droid-malliston vaihtoehdoista käsintehdyn pintamaalauksensa ansiosta.

Kypärä täyttää ECE 22.05 normit.

Cabergin sivuille pääset tästä. Kypärän hinta on noin 300 euroa, mutta Caberg'iltä näyttää tällä hetkellä puuttuvan suomalainen maahantuoja.

Caberg Droid Iron.

Caberg Droid Iron.