Ennen kuin brittiläistäkin brittiläisempi Triumph Trophy muuntui sellaiseksi sporttipyöräksi, mitä se nyt on, se oli "normaali" moottoripyörä, eikä se myöskään eronnut liikaa Bonnevillestä. Joskin se oli luonteeltaan soveltuvampi muuallekin kuin asvaltille. Triumph TR5 Trophyä valmistettiin vuosina 1949-1958, ja pyörän moottori oli 498-kuutioinen nelitahtitwini. 

Arthur Herbert Fonzarelli eli Fonzie oli tv-sarjan hahmona 50-luvun cooliuden perikuva, mutta häntä esittänyt Henry Winkler oli tunnettu siitä, ettei ymmärtänyt moottoripyöräilyn päälle mitään. Niinpä hänet kuvattiin lähinnä istumassa tai poseeraamassa tv-sarjassa nähtyjen pyörien päällä.

Pyörä, joka myytiin viime viikonloppuna oli yksi niistä kolmesta, joita Fonzie käytti, ja oli ilmeisesti myös hänen suosikkinsa, koska se oli kevein niistä.

Pyörä ei ollut alkuperäiskunnossa kuvauksissa, vaan sen oli kustomoinut Bud Ekins, jonka nimi on monelle tuttu siitä, että hän oli Steve McQueenin ystävä ja usein toimi hänen sijaisnäyttelijänään stunteissa. Ekins on se kaveri, joka todellisuudessa teki "Great Escape" -elokuvan stunttihypyn Triumph TR6 Trophyllä.

Ekins maalasi Fonzien Trumpan hopeanväriseksi ja asensi siihen uuden ohjaustangon sekä poisti etulokasuojan. Asiasta kertoi mm. The Drive.

Happy Days - sarjassa käytetty Triumph Trophy.

Happy Days - sarjassa käytetty Triumph Trophy.