Trentinossa kilpailutapahtumat alkoivat perjantaina illalla supertestillä Suomen aikaan kello 22.30. Tämän jälkeen kilpaa ajetaankin vain lauantaina, kun päivä alkaa crossitestillä Suomen aikaan kello 10.00. Crossitesti on Arco di Trenton motocross-rata, jossa ajetaan viiden kierroksen kilpailueriä kolme kappaletta.

Tämän jälkeen on vuorossa Suomen aikaan kello 16.00 alkava endurotesti, joka ajetaan neljään kertaan. Päivän päättää illalla Suomen aikaan kello 21.20 alkava extreme-osuus, jossa extremetesti ajetaan neljään kertaan siten, että kahdelle viimeiselle kierrokselle pääsee vain kilpailun viiden kärki Enduro Junior- ja Enduro Youth-luokissa. Palkintojen jako on vuorossa Suomen aikaan kello 00.30.

Italiassa on tuttuun tyyliin Kytönen Motorsport-kuljettajista kilpailemassa Enduro Junior-luokassa Lari Jukola ja Enduro Youth-luokassa Hugo Svärd sekä Roni Kytönen.

– Nyt on vähän erilainen formaatti, mitä normaalisti MM-osakilpailuissa, mutta ei se muuta mitään. Sillä formaatilla vedetään, mikä on tehty. Pätkät vaikuttavat hyvältä. Muutama haastavampi paikka on luvassa, kuljettajakolmikko totesi perjantaina.

Siilinjärvellä sunnuntaina on vuorossa motocrossin SM-sarjan toinen osakilpailu.

Kytönen Motorsportilta kilpailussa on mukana MX1-luokassa SM-pisteissä toisena oleva Juuso Matikainen, MX2-luokassa Wiljam Malin sekä C/A-luokassa Eliel Lehtinen. MX2-luokassa SM-pisteissä tällä hetkellä kolmantena oleva Roni Kytönen kilpailee lauantaina Italiassa enduron MM-osakilpailussa ja mikäli Kytönen ehtii lennolle ajaa hän sunnuntaina Siilinjärvellä SM-motocross-kilpailun.