Sarjassa on myös eurooppalaisia kuljettajia, kuten espanjalainen Toni Elias ja ranskalainen Valentin Debise. Kuljettajia on myös muualta maailmasta kun etelä-afrikkalainen Mathew Scholz, joten nähtävää on tietenkin erityisesti heidän faneilleen.

MotoAmerican tv-yhteistyökumppani beIN Sports USA ilmoitti viime viikolla ottaneensa pois geoblokkauksen Youtube-kanavaltaan, mikä tarkoittaa sitä, että sarja on seurattavissa maailmanlaajuisesti.

Kisavideot ovat nähtävillä viikko jokaisen tapahtuman jälkeen. Lukitus poistui heti, joten nähtävänä ovat sarjan aiemmat kisat tältä vuodelta sekä jäljelläolevat viisi kisaviikonloppua vuonna 2018.

– Olemme onnellisia, että beIN on pystynyt poistamaan alueellisen eston MotoAmerican kisoista, sarjan johtaja Wayne Rainey sanoi. – Meillä on faneja kaikkialla maailmassa, jotka ovat halunneet seurata kisojamme. Nyt he voivat tehdä sen riippumatta siitä, missä asuvat. Tämä ei ainoastaan auta meitä nostamaan sarjamme suosiota, vaan se on myös hienoa ulkomaalaisille kuljettajillemme, joiden fanit pystyvät nyt seuraamaan heidän kisakautensa sujumista alusta loppuun.

Mikäli haluat katsoa viimeisimmän Motul Superbike -kisan WeatherTech Raceway Laguna Secan radalla beIN Sports -kanavalta, niin klikkaa tähän. MotoAmerica on Krave Group LLC:n yhteistyökumppani. Yhteistyössä on mukana kolminkertainen 500-kuutioisten maailmanmestari, kaksinkertainen AMA Superbike mestari sekä AMA:n Hall of Famen jäsen Waine Rainey sekä entinen kilpa-ajaja ja Team Robertsin manageri Chuck Aksland, motorsports-markkinointijohtaja Terry Karges ja liikemies Richard Varner.

Lisätietoja MotoAmericasta täällä.

MotoAmerica-sarjan logo.

MotoAmerica-sarjan logo.