Assenin radalla puolitoista viikkoa sitten sormensa loukannut Niki Tuuli ei pysty osallistumaan tämän viikonlopun Saksan Sachsenringilla ajettavaan Moto2-luokan osakilpailuun kovien kipujen takia.

Niki Tuulin vasemmasta nimettömästä jouduttiin amputoimaan osa hänen kaaduttuaan Hollannin Assenin radalla. Suomalainen on toipunut hyvin ja hän lähti innokkain mielin tänä viikonloppuna Saksan Sachsenringin radalla ajettavaan kauden yhdeksänteen MotoGP-sarjan osakilpailuun.

Moto2-luokassa kisaava Tuuli joutui kuitenkin toteamaan tänään, ettei ole vielä 12 päivää loukkaantumisen jälkeen kilpailukykyinen.

– Minulla oli hyvä fiilis ennen Sachsenringiä, koska käteni toimi ihan hyvin. Valitettavasti heti, kun laitoin hanskan käteeni, se sattui enkä voinut käyttää kytkintä ollenkaan, pettynyt Tuuli kertoo.

Sachsenringin rata sisältää useita vasemmalle kääntyviä mutkia, mikä omalta osaltaan vaikeutti suomalaisen menoa.

– En voinut pitää kättäni pyörän kahvoissa kuten olisi pitänyt. Vaitettavasti nyt on vain liian vaikeaa ajaa.

– Olen erittäin pettynyt, koska halusin niin kovasti ajaa täällä. Minun pitää nyt vain keskittyä toipumiseen Brnon osakilpailuun. Sachsenringin jälkeen on kahden viikon tauko ennen seuraavaa osakilpailua, joten toivon, että se antaa minulle mahdollisuuden olla täysin valmis, kun kauden toinen puolisko alkaa.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Mika Kallio Sachsenringin vapaista harjoituksista Suomeen polvileikkaukseen

Niki Tuuli, Kirsi Kainulainen ja Ulla Kulju kisaturisteina Imatranajossa

Mika Kallio Imatralla: "haluan hyödyntää oppimaani tasoittamaan tulevaisuuden kisakuskien polkua"