Kaliforniassa toimiva CSC Motorcycles on juuri kertonut maailmalle City Slicker -mallistaan. Kyseessä on sähköinen street fighter, jonka hinta alkaa 1995 sikäläisestä rahasta eli dollarista. 

Pyörä ei ole mikään tykki, sen huippunopeus on "Teho"-moodissa 75 kilometriä tunnissa ja toimintasäde parhaimmillaan 56 kilometriä. "Eco"-toimintavalinnalla sen huippunopeus tippuu 60 kilometriin tunnissa, mutta akulla pääsee parhaimmillaan 100 kilometriä latauksella. Pyörä painaa 98 kilogrammaa.

Akun täyteen lataaminen kestää 110 Voltin jännitteellä kuudesta kahdeksaan tuntia. 

Nämä luvut kuulostavat siltä, että pyörän käyttömahdollisuudet ovat rajalliset, mutta se onkin suunnattu kaupunkiliikenteeseen. Tuolla et takuulla halua mennä väistelemään rekkoja maantielle, mutta jos sinulla on satunnaista käyttöä sille kaupungissa niin se kuulostaa asialliselta vaihtoehdolta. Ehkä se soveltuisi myös jokapäiväiseen työmatka-ajoon? Ja ainakin se on edullinen. 

Joka tapauksessa pyörän normaali myyntihinta tulee Yhdysvalloissakin olemaan 2495 dollaria, kunhan laitteen toimitukset alkavat syyskuussa. Sitä ennen pyörän pystyy tilaamaan siihen 1995 taalan hintaan. Ennakkotilaushinta on siis 500 dollaria edullisempi kuin varsinainen myyntihinta. Yritys on käyttänyt samaa esihinnoittelumallia myös muiden moottoripyörämalliensa ja venemalliensa myynnissä hyvällä menestyksellä

Amerikkalaiseen tapaan hinta kuitenkaan ei vielä sisällä veroja eikä toimituskuluja. Lisäksi Suomeen tuotuna, kun hintaan lisättäisiin moottoripyörävero, tyyppikatsastuksesta aiheutuvat kulut ja maahantuojan sekä jälleenmyyjän osuudet, hinta arvatenkin olisi jossain vähintään lähempänä 5000 euroa.

Asiasta kertoi The Drive. Valmistajan sivuille pääset tästä.