Jet Suit eli suihkupuku on Richard Browningin keksintö.

Pukuja myydään Selfridgesissä Lontoossa. Puvun hinta on 340 000 puntaa, 382 507 euroa, ja niitä valmistetaan myyntiin 9 kappaletta.

Richard Browning Farnboroughin kansainvälisessä ilmailunäytöksessä: 'Niin hienoa olla ilmassa samaan aikaan kuin legendaarinen Harrier FIA:ssa!'

Puvun työntö- tai lentovoiman antaa viisi pientä suihkumoottoria. Kummassakin käsivarressa on niitä kaksi ja selässä yksi. Ohjaaminen tapahtuu käsin suuntaamalla. Laitteiston tarvitsema polttoaine on säilötty selkäreppuun.

'Iron Man' ilmassa.

Laitteen kruisailunopeus on 32 mailia tunnissa eli 51,5 km/h ja lentoaika maksimissaan noin 9 minuuttia. Maksimi lentokorkeus on puolestaan 12 000 jalkaa eli 3657 metriä

Jet Suit painaa 27 kg ilman polttoainetta, polttoaineen määrää ja painoa ei ole ilmoitettu.

Puvun suihkumoottorit. Yksi on lisäksi selässä.

Gravity Industries tarjoaa myös Selfridgesissä mahdollisuutta lentää Jet Suitilla virtuaalisesti VR-lasien avulla. Myös lentokokeilut laitteella kuuluvat palveluihin. Lisätietoja Gravity Industriesin sivuilta täältä.

Lisää lentoa veden yllä.

Video Jet Suitilla lentämisestä veden tässä alapuolella. Mikäli se jostain syystä ei näy, voit katsoa sen täällä.

Alla lisäksi Tech Insiderin video Gravity Industriesin puvusta, jossa setvitään läpikotaisin sen ominaisuudet. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täällä.