Ohion poliisin edustaja sai klo 11:37 puhelun Petsmart-lemmikkieläinliikkeestä, että kaksi valkoihoista mieshenkilöä oli näpistänyt suuren akvaarion mukaansa. Miehet pakenivat moottoripyörällä, kyytiläisellä akvaario sylissään.

Tienpäällä oleva poliisiupseeri näki moottoripyörän, jonka kyydissä oli akvaariota kanniskeleva matkustaja, joten hän singahti ajamaan takaa kaksikkoa.

Matkustaja ja hänen väärin keinoin hankkimansa akvaario hyppäsivät pois kyydistä Wet Streetillä - tosin akvaario rikkoutui siinä puuhassa.

Poliisi vei matkustajan, 52-vuotiaan Mitchell Atkinsin poliisilaitokselle.

Tämän jälkeen poliisi jatkoi nyttemmin yksin jääneen / akvaariottoman kuljettajan takaa-ajoa, mutta kadotti tämän näkyvistä.

Muutamaa minuuttia myöhemmin moottoripyörä löytyi hylättynä pääkadun varrelta, jolloin poliisit aloittivat lähialueen kampaamisen. He löysivätkin hermostuneelta näyttävän kaverin erään kodin takaa Franklin Streetiltä. Kaveri alkoi hurjasti karsia pientä puuta paljain käsin kertoen poliiseille olevansa tekemässä pihahommia. Hän oli jopa niin ystävällinen, että kertoi epäillyn juosseen itään paikalta.

Jostain syystä poliisit eivät kuitenkaan ostaneet tarinaa, vaan takaa-ajossa mukana ollut poliisi soitettiin paikalle, ja hän tunnisti amatöörimaisemataiteilijan äskeisen akvaariovarkauden kuljettajaksi.

46-vuotias Christopher M. Binion pidätettiin ja kumppanuksia syytetään varkaudesta ja monista liikennerikkomuksista. 

Asiasta lisää Ohion poliisin Facebook-sivulla.