Citroën Biker Jumper on kehitetty yhteistyössä asuntoautoihin erikoistuneen Flexebun kanssa. Se perustuu merkin L3H2 -malliin. Matkailuvaunun kyytiin mahtuu kaksi moottoripyörää, jotka on helppo kuormata kyytiin sähköisen vinssin avulla. Ne pysyvät lisäksi hyvin paikallaan kiitos etupyörän lukitsevan kiskosysteemin.

Kiskosysteemi kahdelle pyörälle. Niiden sivulla näkyvät levyt, jotka lasketaan parivuoteeksi yön ajaksi.

Autoon on siis helppo ottaa moottoripyörät mukaan ja lähteä seikkailemaan ja silti samalla voi majoittua mukavasti.

Mitä Citroënista puuttuu on kylpyhuone ja takaistuin, mutta silti siihen mahtuu poiskäännettävä tarjoilupöytä, kääntyvät etuistuimet ja keittiöosasto, jossa on jääkaappi. 

Kääntyvät etuistuimet, pyörät ja keittiöosasto.

Lisäksi auton kaapeissa on runsaasti tilaa ajovarusteiden, kypäröiden ja muiden matkatavaroiden säilömiseen.

Pyörien kuljettamiseen tarkoitetussa tilassa on vuoteet kahdelle, kunhan pyörät laitetaan johonkin muualle yön ajaksi. Yhdessä lisävarusteena saatavan popup-katto-osan lisävuoteen kanssa se mahdollistaa jopa neljän hengen yöpymisen.

Lisävarusteena saatavan popup-katto-osan avulla majoitustilojen määrä nousee neljään. Toisaalta siellä yövyttäessä pyörät voi jättää paikalleen yöksi.

Muita varusteita ovat sivulle avattava markiisi, huoltovapaa akku, värillinen navigaattori ja pysäköintiä helpottava videojärjestelmä. Jumperissa on myös mäkilähtöavustin ja luistonesto.

Takaosan vuoden paikallaan.

Lisäksi Flexebun pikakiinnitysjärjestelmän ansiosta kaikki kalusteet voi irrottaa auton sisältä näppärästi, jolloin sitä voidaan käyttää normaalisti tavarankuljetukseen.

Hinnat alkavat - Saksassa - 45 600 eurosta ilman alv:tä. Moottorina on 117 kilowatin / 157 hevosvoiman tehoinen Euro 6 normit täyttävä BlueHDi 160 diesel. Auton mitat ovat pituus 6,0 m, korkeus 2,52 m, leveys 2,05 m ja akseliväli 4,04 m.

Lisätietoja kulkineesta valmistajan kotisivuilla (saksan kielellä) täällä. Aiheesta kertoi ensin New Atlas.

Motoristin kätevä matkakoti. Liikkuvalla yönäköalalla.