Lauantaina Kytönen Motorsportin kolmikosta parasta vauhtia piti Hugo Svärd, joka oli lopulta maalissa neljäs. Svärd kaatui ensimmäisellä kierroksella kaksi kertaa, mutta teki tämän jälkeen tasaisia suorituksia ja kipusi tulosluettelossa ylöspäin.

– Aamulla en ollut ihan hereillä ja kaaduin sekä crossi- että endurotestillä kertaalleen. Sen jälkeen ajo parani koko ajan ja sunnuntaina lähdetään hyvällä fiiliksellä ajamaan, tyytyväinen Svärd kertoi.

Roni.

Roni Kytönen lähdössä.

Kytönen Motorsportin toinen kuljettaja Youth-luokassa oli tuttuun tyyliin hyvässä vauhdissa crossitestillä, mutta oli ongelmissa enduro- ja extremetestillä. Maalissa oli Kytönen 13 sekuntia Svärd hitaampana ja tuloksissa kuudes.

– Huono päivä. Vettä kun tulee taivaalta, niin ei pysy pelit käsissä. Kahdeksat lipat ja kerran putosin rotkoon, jossa meni aika paljon aikaa. Crossitesti kulkee, mutta enduro ja extreme ovat vaikeita, pettynyt Kytönen kertasi.

Antti.

Antti Ahtila.

Kytönen Motorsport tiimissä avauskilpailuaan ajava Antti Ahtila ajoi Junior-luokassa sijalle 21. Ahtila kunnostautui Kytösen tapaan crossitestillä, jossa oli parhaimmillaan 13.

– Meno on aika erilaista kuin Suomessa ja jännistystä oli myös mukana. Reitti oli aika erilainen, kun mihin on tottunut. Olen onnellinen, että maaliin selvittiin, Ahtila kertoi lauantain kilpailun jälkeen.

Sunnuntaina Edolossa kilpailaan toinen päivä ja vuorossa on jälleen neljä kierrosta. Säätiedotuksen mukaan ei pitäisi olla vettä luvassa.