Yksipyöräiset moottoripyörät eivät ole niitä helpoimpia rakennettavia eivätkä lopulta ilmeisesti myöskään ajettavia. Tee-itse-yksipyörä kuulostaa vielä pelottavammalta, mutta ei hätää. Sellaisen rakentamiseen on saatavilla aivan selkeät ohjeet a:sta ö:hön.

Muoto on jo valmistumassa.

Muoto on jo valmistumassa.

Make it Extreme -sivusto on erikoistunut erilaisten härveleiden ja vipstaakien rakentamiseen. Tiimi pitää majaansa Kyproksella, mistä se syytää mitä mielenkiintoisempia Tee-itse-ohjeita erilaisten hilavitkuttimien kokoamiseen.

Vanne ja rengas.

Vanne ja rengas.

Konsepti on yksinkertainen: Make it Extreme antaa sinulle rakennusohjeita patronagea, tukemista vastaan. Jos esimerkiksi haluat rakentaa oheisen videon mukaisen yksipyöräisen moottoripyörän, yksityiskohtaiset ohjeet maksavat sinulle 10 dollaria, Rideapart kertoo.

Moottori ja voimansiirto.

Moottori ja voimansiirto.

Periaatteessahan yksipyöräinen moottoripyörä on rakenteeltaan varsin yksinkertainen, mutta todennäköisesti sellaisen rakentaminen vaatii kuitenkin melko paljon osaamista ja ymmärrystä, joten valmiit ohjeet saattavat olla hyvä oikotie lopulliseen monowheeliin.

Make it Extreme -sivusto on täynnään mitä mielenkiintoisimpia rakennusohjeita, joten kannattaa vierailla siellä katsomassa, löytyykö sieltä mitään itseä kiinnostavaa, jos yksipyöräinen ei nappaa. Sivustolle pääset tästä.

Valmis Tee Itse -yksipyora liikenteessa.

Valmis Tee Itse -yksipyörä liikenteessä.

Mikäli allaoleva video yksipyöräisen rakentamisesta ei näy, voit katsoa sen täällä.