Kytönen Motorsportin kuljettajista Roni Kytönen ajoi päivän aikana kolme pohja-aikaa Youth-luokassa, mutta mäkeen jumiin jääminen tiputti nuorukaisen tuloksissa kuitenkin seitsemänneksi. Toinen Youth-luokan kuljettaja Hugo Svärd kaatui endurotestillä alamäessä ja jäi pyörän alle jumiin. Svärd kaatui vielä Super straight lähdössä ja oli tuloksissa lopulta yhdeksäs. Kytönen Motorsportin Junior-luokan kuljettaja Antti Ahtila kaatui aamun avauspätkällä, mutta paransi menoaan päivän edetessä ja oli maalissa 21.

– Tuloksellisesti huono päivä, kun jäin kerran minuutiksi mäkeen kiinni ajovirheen vuoksi, mutta kun pystyy ajamaan pohja-aikojakin niin tietää, että vauhtia on. Tänä vuonna tullut tehtyä todella paljon mokia näissä kisoissa, mutta kai se kuuluukin ensimmäisenä vuonna niitä tehdäkin, Roni Kytönen kertoi päivän jälkeen.

Antti Ahtila

Antti Ahtila

– Aamulla kaaduin heti ensimmäisellä pätkällä, jossa kului aikaa ja meno oli aika kankeata. Päivän mittaan pätkä ajat paranivat ja ajo muuttui paremmaksi. Ihan kohtuullinen suoritus, Antti Ahtila kertoi.

– Pätkistä tykkäsin. Yksi kaatuminen tuli yhdessä alamäessä ja jäin pyörän alle enkä ihan heti päässyt ylös. Sitten keulin ympäri vielä super straightillä lähdössä ja tipuin vielä yhden sijoituksen. Eli todella huono päivä, Hugo Svärd kertoi.

Hugo Svärd

Hugo Svärd

Sunnuntaina Ranskassa ajetaan jälleen enduro sprint -kilpailu, mutta tällä kertaa vain kolme kierrosta ja kilpailu alkaa klo 16 Suomen aikaa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan huomenna piti ajaa cross country kilpailu, mutta pätkät pölyävät niin reilusti, että järjestäjä joutui muuttamaan kilpailumuotoa.