– Olemme tehneet yhteistyötä KTM:n kanssa aiemmin Dakar-projektiini liittyen ja minulla on jo jonkun aikaa pyörinyt ajatus päässä, että haluaisin auttaa Adventure-segmentin mp-kuljettajia löytämään myös sorapäällystetyt tiet ja miksei maastoajonkin. KTM Offroad Experience on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääsee helposti ja turvallisesti kokeilemaan Adventure-pyörän ominaisuuksia myös sorapäällysteisillä teillä sekä pääsee tutustumaan maastoajoon. Toimin tapahtumassa oppaana ja pyrin antamaan halukkaille vinkkejä ja jakamaan kokemuksiani, Ralf Molander selventää.

Matkaan lähdetään omilla katumoottoripyörillä ja mukaan tarvitset ainoastaan säänmukaiset katuajovarusteesi. KTM Offroad Experience Finland on ilmainen ja ilmoittautumisohjeet löydät uutisen lopusta, kerrotaan KTM:n tiedotteessa.

Ohjelma:

  • 14:00 Kokoontuminen Vantaalla, Racing Biken myymälässä osoitteessa Katriinantie 31
  • 15:00 Lähtö kohti Riihimäen enduropolkua Ralf Molanderin johdolla
  • 16:30 Enduron alkuopastus MotoJyskyn toimesta Riihimäen enduropolulla
  • 18:00 Tapahtuma päättyy Riihimäelle, josta voi lähteä yhtä matkaa takaisin Vantaalle tai poistua omatoimisesti.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti KTM Adventure -mallien omistajille, mutta osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä pyörämerkistä riippumatta. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä osoitteeseen ilmoittaudu@ktm.com