Mikkeli, moottoripyörän vahingoittaminen

Itä-Suomen poliisilaitos toivoo saavansa silminnäkijätietoja Mikkelissä tapahtuneesta moottoripyörän vahingoittamisesta. Mikkelin Suntionkujalla sijaitsevan kaupan vieressä oli perjantaina 13.6. törmätty pysäköityyn moottoripyörään ilmeisesti toisella ajoneuvolla, jolloin moottoripyörä oli kaatunut ja siihen oli aiheutunut vaurioita.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja numeroon 0295455514 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Salossa rätväkkää ylinopeutta

Lounais-Suomen poliisin liikennesektorin moottoripyöräpartio mittasi lauantaina 14.6 iltapäivällä Salossa Haukkalan alamäessä Piihovin suuntaan ajaneelle moottoripyörälle nopeudeksi 257km/h 120km nopeusrajoitusalueella. Moottoripyörä saatiin pysäytetyksi Piihovin tunnelin päähän ja kuljettajaksi ilmeni 1985 syntynyt Turkulainen mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ulvilassa vakava liikenneonnettomuus

Eilen lauantaina 14.6. klo 16.55 oli sadan moottoripyörän letka ajanut Suosmerentietä kohti Harjunpäätä, kun letkan keskellä ajanut moottoripyörä oli ajautunut vastaantulevien kaistalle toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Vastaan oli samaan aikaan ajanut henkilöauto, jonka keulaan moottoripyörä törmäsi. Moottoripyörän kuljettajana toimi 1970 syntynyt nainen ja kyydissä oli hänen tyttärensä. Henkilöautoa kuljetti 1977 syntynyt nainen ja hänen kyydissä oli kaksi lasta.

Molemmat moottoripyörän kyydissä olleet loukkaantuivat vakavasti ja henkilöauton kyydissä olleen kolme henkilöä loukkaantuivat lievemmin. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan. Paikalla on 60km/h nopeusrahoitus.

Törkeä rattijuopumus Vantaalla

Mies kuljetti moottoripyörää humalassa Vantaalla eilen kello 3.54. Poliisipartio pysäytti moottoripyörän tarkastaakseen sen kuljettajan ajokunnon. Moottoripyörää kuljettanut 22-vuotias mies puhalsi tarkkuusalkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Hänet on aiemmin määrätty ajokieltoon ja hän on jäänyt vuoden sisällä kerran aiemmin kiinni ajo-oikeudetta ajosta. Hänet otettiin kiinni kuulusteluja varten.

Kevytmoottoripyörä varastettiin Porvoossa

Porvoosta Gammelbackantieltä kerrostalon pihasta on anastettu 11. - 12.6. välisenä aikana KTM 125 EXC -moottoripyörä. Moottoripyörän rekisteritunnus on YW-266 ja valmistenumero VBKGSA2059M119095. Moottoripyörä on etsintäkuulutettu ja poliisi tutkii asiaa.