Venomin pääsankarina Ducati Scrambler Full Throttlella ja 1100:lla ratsastaa Tom Hardy, joka esittää elokuvassa Eddie Brockia, jonka alter-ego on Venom-niminen olio. "Brock" ajaa elokuvassa Ducateilla koko leffan ajan, ja niitä esitellään myös elokuvan virallisissa trailereissa.

Yksi Marvelin maailman mielenkiintoisimmista ja kompleksisimmista hahmoista on Venom. Journalisti Eddie Brockista tulee isäntä elävälle avaruussymbiootille Venomille. Journalistina Eddie on yrittänyt saada kiinni pahamaineista Life Foundation perustajaa ja neroa Carlton Drakea (Riz Ahmed) . Tämä pakkomielle on pilannut hänen uransa ja suhteensa tyttöystäväänsä Anne Weyingiin (Michelle Williams).

Tutkiessaan yhtä Draken kokeista, Venom-niminen alien yhdistyy Eddien kehoon, ja sen seurauksena hänellä yhtäkkiä on uskomattomia uusia supervoimia sekä kyky tehdä melkein mitä tahansa haluaa. Kieroutuneena, mustana, ennustamattomana sekä raivoa täynnä Venom jättää Eddie kamppailemaan vaarallisten kykyjen kanssa, joiden hän myös huomaa olevan voimaannuttavia ja huumaavia. 

Koska Eddie ja Venom tarvitsevat toisiaan saadakseen, mitä haluavat, heistä tulee aina vain enemmän ja enemmän yhteenkietoutuneita: mistä Eddie ja Venom alkavat, mihin loppuvat?

Ducatille Venom oli oiva tapa yhdistää Scramblereiden maailma orgaanisesti Marvelin suosittuun hahmoon.

– Sovimme täydellisesti yhteen: me haluamme viihdyttää motoristeja kadulla aivan kuin Venom varmasti viihdyttää yleisöä teattereissa, toteaa Ducati North American johtaja Jason Chinnock.

Ducatin Scrambler -sivustolla esitellään elokuvat taustoista kertovia pätkiä. Alla kaksi videoklippiä stunt-kohtauksista.

Useat elokuvan jännittävistä ajokohtauksista on kuvattu San Franciscossa.

Marvel Comicsin sarjakuviin perustuvan elokuvan on ohjannut Ruben Fleischer. Elokuva tuli ensi-iltaan myös Suomessa 5.10.2018. 

Ducatin Scrambler Venom-sivuille pääset tästä

Koko traileri

Mikäli videot eivät näy, tästä pääset ensimmäiseen stunttivideoon ja tästä toiseen. Traileriin pääset puolestaan ongelmatilanteissa tästä.