Hylätyt lehmät ja vasikat päätyvät Nepalin kaduille, kun maanviljelijät ovat sitä mieltä, että ne ovat kasvaneet ulos käyttötarkoituksestaan. Tämän vuoksi R. B. Nepaune on omistanut elämänsä sille, että karjaeläimillä olisi paremmat oltavat.

Nepane on perustanut väliaikaisen sijoituspaikan eläimille, mutta hänellä ei ole varaa kuorma-autoon. Sen sijaan hän rekrytoi vapaaehtoisia viemään eläimet turvaan moottoripyörällään.

Tällä hetkellä hän huolehtii 166 lehmän karjasta, jotka kaikki hän on pelastanut kaduilta. Hän on myös järjestänyt tusinoittain kampanjoita, jotka rohkaisevat nepalilaisia pitämään parempaa huolta karjastaan. Kampanjoiden tuloksena kaupungin asukkaat ovat ryhtyneet tuomaa Kathmandussa sijaitsevaan Neupanen eläinsuojaan ruokaa, vihanneksia ja makupaloja.

Koska lehmä on Nepalin kansalliseläin, Neupane toivoo, että hallitus laatii pian lain, joka pitäisi huolta lehmistä tehokkaammin. 

Siihen asti Neupane aikoo jatkaa eläinten pelastamista kaduilta. Lisää aiheesta Goodnewsnetworkin sivuilta. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.