Forecan loppuviikkoa ennustavien sääkarttojen katsominen herättää "ei voi olla totta" -tuntemuksia. Jo perjantaille luvataan Etelä- ja Länsi-Suomessa aurinkoa ja jopa +15 asteen lämpötiloja, Oulun korkeudelle ja Itä-Suomeenkin vielä + 12 astetta.  Pohjoisessa lämpötilat ovat alhaisempia, Lapissa alimmillaan +3°.

Lauantai on pilvisempi, mutta Etelä-Suomeen luvataan vielä +16 astetta, Länsi-Suomeen +14 ja itään +12°. Oulun korkeudella lämpötila on +13 astetta ja pohjoisempana kylmempää.

Jättipottia luvataan kuitenkin sunnuntaille, jolloin Etelä- ja Länsi-Suomessa on +16°, Idässä ja Oulun korkeudellakin vielä +15° ja Lapissakin lämpötilat liikkuvat vielä +11 ja + 8 asteen välillä.

Myös maanantaina on vielä lämmin ja aurinkoinen päivä.

Tämä on kaikki vielä ennustetta, mutta tänä vuonna ilmatieteen laitokset ovat osuneet hämmentävän usein oikeaan kaunista ja hienoa säätä luvatessaan.

Pannaanko kisaa pystyyn?

Miten aiot siis viettää ensi viikonlopun? Lähdetkö vielä ajamaan moottoripyörälläsi, ja jos, niin mihin, vai joko olet laittanut sen talliin tai muuten odottamaan talvea ja seuraavaa ajokautta?

Kerro meillekin aiotko moottoripyöräillä viikonloppuna sp-osoitteeseen: toimitus@motouutiset.fi. Jos ajamaan lähtijöitä kertyy riittävästi, niin laitamme pystyyn kuvakisan syksyn viimeisen huippukelin ajoviikonlopun kunniaksi, voittajille luvassa palkintoja.