Tänään lauantaina Roni Kytönen kunnostautui jälleen crossitestillä ajaen jokaisella kierroksella siihen pohja-ajan. Kytönen olikin Youth-luokassa vielä ennen viimeistä pätkää toisena, mutta hävisi reilusti aikaa viimeisellä extremetestillä ja oli lopulta maalissa kolmas. Toisen Youth-luokan kuljettajan Hugo Svärdin päivä alkoi takkuillen, mutta loppupäivästä Hugo näytti jo oikeen hyvää vauhtia ollen useammalla pätkällä kolmen nopeimman joukossa. Päivätuloksissa Hugo oli lopulta kuudes.

Enduro Junior-luokassa Antti Ahtilan ajo tökki myös aamupäivästä, mutta Ahtila sai kanssa parannettua menoaan viimeisille pätkille ja maalissa Junior-luokan 19.

– Kokonaisuudessa hyvä päivä. Kerran kaaduin ja viimeisellä extremellä normaali viimeisen pätkän suoritus, pettynyt Kytönen kertoi päivän jälkeen.

Hugo Svard.

Hugo Svärd.

– Aamu oli todella kaaos ja kaaduin monta kertaa pätkillä sekä siirtymillä. Lopussa sain ajettua kuitenkin muutaman hyvän pätkä sijoituksen, Hugo Svärd kertoi.

– Aamupäivällä ajo oli tosi tökkivää ja ajaminen oli ihan hukassa. Loppupäivästä ajo alkoi olemaan normaalia, Antti Ahtila kertoi.

Huomenna Saksassa ajetaan kauden viimeinen Enduron MM-sarjan osakilpailu, joka alkaa Suomen aikaan kello 10.00.

Antti Ahtila.

Antti Ahtila.