Rukka valmistaa ajoasuja sekä miehille että naisille ja asujen materiaalit ovat joko moderneja tekstiiliyhdistelmiä, tai kuten tässä tapauksessa nahkalaminaattia. Aramos on tarkoitettu miehille.

Rukka Aramos Corium + Platinum on uusi 3-kerroksinen aniliininahkalaminaatti, jossa yhdistyy korkea toiminnallisuus, optimaalinen hengittävyys ja nykyaikainen ulkonäkö. Huonolla säällä nahkatakki ja -housut suojaavat tuulelta, kylmyydeltä ja sateelta. Lisäksi irrotettava vesitiivis joustokauluri estää veden pääsyn kypärän ja takin väliin.

Samanaikaisesti perforoitu nahka takaa hengittävyyden kuumina päivinä. Kesäisissä lämpötiloissa ajaja hyötyy myös suurista tuuletusaukoista vartalon sivuilla. Jos lämpötila laskee, irrotettava lämpövuori tuo paikalleen asennettuna mukavasti lämpöä.

Housuissa on myös irrotettava lämpövuori ja lahkeiden sisäpuolella on tuulilukko, joka estää veden ja tuulen pääsyn sisään. Erityisesti chopperkuskit hyötyvät tästä yksinkertaisesta mutta tehokkaasta yksityiskohdasta.

Aramos Corium + Platinium on varustettu D30 LP1 -olka- ja kyynärsuojilla (EN 1621-1: 2012) ja D30 All Back Level 1 -selkäsuojalla (EN 1621-2 2014). Yhdistelmässä on yhteensä kuusi taskua, joista neljä on vedenpitäviä.

Aramokset tulevat saataville joulukuun lopussa. Mustan takin kokovaihtoehdot ovat 46 - 66. Housut ovat puolestaan saatavilla normaalimitoituksella kokoina 46-64.

Suositushinta takille on 899 euroa ja housuille 799 euroa.

Edit 24.10. klo 13.13.: lisätty tuotteiden hinnat.

Rukka Aramos Corium + Platinium.

Rukka Aramos Corium + Platinium.