Rukka Urban -mallistossa on käytetty materiaaleina aitoa nahkaa, vahamaista puuvillaa ja rouheita vetoketjuja. Turvallisuuden lisäksi niiden suunnittelussa on panostettu toiminnallisuuteen ja tarkkoihin yksityiskohtiin.

Klassisen ulkoasun viimeistelevät hienon patinan kehittävät nahka ja paksu, vahattu Cordura-puuvilla. Väreinä ovat ruskea ja musta.

Rukka Raymore yhdistää aidon vintage-ilmeen ja turvallisuuden. Siinä on käytetty huippulaatuisia materiaaleja, kuten erittäin kulutusta kestävää, Cordura-puuvillaa. Ulkopuolella on neljä taskua ja sisäpuolella kaksi taskua. Vasta kehitetyt Rukka D3O Air XTR Level 2 -suojat tarjoavat suurimman mahdollisen iskunkestävyyden. Lisäksi vartalon sivuilla ja hihoissa olevat joustavat Cordura-kaistaleet takaavat maksimaalisen liikkuvuuden, ja vetoketjulla varustetut tuuletusaukot vartalon sivuilla virkistävät kuumina päivinä.

Rukka Melfort.

Rukka Melfort.

Rukka Melfort -takkiin on lisätty edellisten ominaisuuksien lisäksi vielä Gore-Tex Z-liner kalvo, nahkavahvikkeet olkapäille ja kyynärpäihin sekä irrotettava lämpövuori. Kalvon ansiosta takki on sataprosenttisesti veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä. Samalla nahkavahvikkeet optimoivat kulutuksenkestävyyden ja viimeistelevät uskottavan ulkonäön.

Rukka Yorkton.

Rukka Yorkton.

Rukka Yorkton tarjoaa runsaasti suojaa erinomaisen kulutuskestävyyden, laadukkaan lehmännahan ja CE-hyväksyttyjen Rukka D3O LP1 -suojien ansiosta. Lisäksi tässä takissa on runsaasti käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten kaksi ulkotaskua ja yksi sisätasku, vetoketjut hihansuissa ja liikkuvuuden takaavat elastiset yksityiskohdat takana selässä. Takkia voi käyttää mainiosti myös vapaa-ajalla sillä suojat ovat helposti irrotettavissa.

Takkien lisäksi mallisto sisältää myös chinos-tyyppiset Eston-housut, jotka on valmistettu samaisesta hankauksen kestävästä puuvilla Cordurasta. Upeat nahkakäsineet Fernie ja Elkford, T-paidat Dalroy, Mitford ja Westlock, Ribstone-sweateri ja Rimbey-huppari viimeistelevät Rukan uuden Urban-tyylin.

Rukka Fernie.

Rukka Fernie.

Yorkton (koot 46-64) 499 €, Raymore (Koot 48-62) 329 € ja Melfort (Koot 48-62) 559 € tulevat kauppoihin tammikuun puolenvälin jälkeen.