OCC eli Orange County Choppers ryhtyy yhteistyöhön Bubba’s Exotic Motorsportin (BEM) kanssa. Bubba valmistaa pyörät, jotka kulkevat nimellä "Senior" Paul Teutul vanhemman mukaan. 

Pyörien esittely tapahtuu sunnuntaina 11. marraskuuta Las Olas -tapahtumassa Lauderdalessa Floridassa. Paul Sr. on itse paikalla esittelemässä pyörät sekä tapaamassa faneja ja jakamassa nimikirjoituksia.

Myös BEM:illä on näytillä tapahtumassa eksoottisia ajoneuvoja, kuten Monster Jeep ja Audi R8 V10.

Teutulin mukaan "Senior" perustuu hänen alkuperäiseen bike designiinsa, jolla hän aloitti kaiken vuosia vuosia sitten.

– Olen ylpeä voidakseni tuoda takaisin näytille tämän designin modernein piirtein ja teknologioin varustettuna, Teutul kertoo.

Saataville tulee kaksi eri mallia. Karumpi versio, jossa ei todelliseen chopper-tyyliin ole lainkaan takajousitusta sekä soft tail heille jotka sitä kaipaavat. Molemmat mallit ovat "springereitä", joissa on useita jousia etupään jousituksessa sekä jousitettu istuin. Takarenkaat ovat 16 ja eturenkaat 21-tuumaisia.

Moottorina on H-D-tyylinen panhead, jossa on S&S:n E-sarjan kaasutin. Pyöriä rakennetaan ensimmäisen vuoden aikana noin 100 kappaletta, ja joka pyörästä menee summa Haavoittuneiden Veteraanien Säätiölle.

Lisää aiheesta OCC:n sivuilla täällä ja RideApartissa.