Curtiss Motorcycles hakee lisää pääomarahoitusta rahoituspalvelu Wefunderin kautta siten, että se myy 0,20 dollarin arvoisia osakkeita. Minimiostosmäärä on 5000 Curtissin julkisesti noteerattua osaketta, mikä tekee pienimmäksi mahdolliseksi rahoituksen määräksi per ostaja 1000 dollaria.

– Muodostimme Curtissin johtaaksemme premium-sähkömoottoripyörien markkinaa, Curtissin pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Matt Chambers kertoo. – Pääomajoukkorahoituksella kutsumme asiakkaitamme, seuraajiamme ja fanejamme liittymään meihin, kun kiihdytämme ensimmäisen sähkömoottoripyörämme tuotantoa sekä johtoasemaamme sähköisten moottoripyörien vallankumouksessa.

Samalla kertaa Curtiss myös kertoi, että se alkaa ottaa vastaan täyssähköisen Zeus-moottoripyöränsä tilauksia. Vähän aikaa sitten yritys julkisti kaksi eri väkivahvaa versiota Zeuksestaan, Bobberin ja Café Racerin. Molempien pyörien teho on 140 kilowattia ja ajomatka latauksella 450 km. Ja vääntö sähköpyörien tapaan väkivahvaa.

Lisää aiheesta täällä: Curtiss julkisti kaksi mieletöntä sähkömoottoripyörää: 0-100 km/h 2,1 s.

Curtiss tulee sähkömoottoripyörämarkkinoille aikana, jolloin mm. Harley-Davidson pyrkii samalle markkinalle. Zeus Bobberin ja Café Racerin hinta on noin 60 000 dollaria, ja pyörän pystyy varaamaan 6000 dollarin etumaksulla.

Lisätietoja Curtissista ja sen varaamisesta saat yrityksen kotisivuilta täältä. Jos olet kiinnostunut omistamaan ja rahoittamaan Curtissia, niin Wefunderin sivuille pääset tästä.

Curtiss Zeuss Bobber

Curtiss Zeuss Bobber