Todennäköisesti myös Yhdysvaltain patentti- ja rekisterivirasto saa samanlaisen hakemuksen lähiaikoina, uskoo Webbikeworld.

Hakemuksen sanamuoto saa lehden uskomaan, että kyse on kokonaan erillisestä mallista eikä nykyisen malliston variaatiosta. Raven-variantti sopisi hyvin Chieftainin tai Scoutin alamalliksi, mutta Indianilla saattaa olla kokonaan jotain muuta hihassaan.

Yksi vaihtoehto on jopa sähköinen malli, sillä Polariksella on osaamista alueella. Sehän osti aikanaan sähköpyörävalmistaja Brammon, jonka seurauksena Polariksen toisen mp-merkin Victoryn mallistossa oli tarjolla myös sähköinen vaihtoehto Empulse. Kun Harley-Davidson tuo ensi vuonna myyntiin oman valtavirran sähkömoottoripyöränsä Livewiren, niin kilpailuasetelma olisi valmis ja hyvin mielenkiintoinen.

Ainoa varma tieto siis on, että luvassa on jotain, sillä turhan pantiksi iso yritys ei moista vaivaa näe.

Toki kyseessä voi olla kevyempi ja pienimoottorisempi versio FTR1200:stakin, mutta tietysti myös räväkämpi sporttipyöräkin. Nimen perusteella tulevan laitteen väriksi voisi epäillä jonkin sortin mustaa, koska siitähän korppien väri on tehty.