Legi Yaucasta San Juan de Marconan pikkukaupunkiin voi vaikuttaa mukavalta ajomatkalta. Alle 100 km erottaa nämä kaksi paikkaa toisistaan, jos ajetaan pitkin Panamerican-valtatietä ja Tyynen Meren rannikkoa. Dakar-rallin reitti kulkee tietysti aivan eri väyliä, niinpä päivän erikoiskoe oli 267 kilometriä pitkä moottoripyörille ja 443 km autoille.

Heti alussa kisaajat karauttivat Tanakan pelottaville dyyneille. Kyseessä ovat kisajärjestäjän mukaan haastavimmat dyynit koko rallin matkalla, ilkeämmät kuin jopa vuonna 2018. Sen jälkeen luvassa olivat Acarin vähän helpommat dyynit samalla osuudella kuin kolmantena päivänä, mutta reitti oli eri. Seuraavaksi matka vei Puerto de Lomasiin rannoille ja lopuksi Duna Grandeen ja Duna Argentinaan. Nämä dyynit eivät ole yhtä hankalia kuin Tanakassa, mutta osoittautuivat lopulta varsin uuvuttaviksi. Laserinkaltainen fokusointi oli välttämätöntä perille pääsemiseksi.

6. päivän 10 kärjessä.

Lepopäivä oli tehnyt hyvää Husqvarnan tehdastiimin Pablo Quintanillalle, joka voitti ensimmäisen osuutensa, kakkoseksi ajoi Hondan Kevin Benavides ja kolmanneksi KTM:n Matthias Walkner. Kokonaiskisaa johtanut Hondan Ricky Brabec ajoi sunnuntaina kuudenneksi, joten hän putosi kokonaiskisassa kakkoseksi.

Quintanilla meni kokonaiskisan johtoon, ja kolmantena on KTM:n Toby Price. Moottoripyöräpuolella aikaerot ovat vielä niin pienet, että kisa kokonaisvoitosta säilyy edelleen jännittävänä. 

Kokonaistilanne 6. ajopäivän jälkeen.