Lukijakyselyymme vastaamalla voit siis voittaa joko Nolanin avattavan N100-5 kypärän kokoa XXL, arvo noin 400 € tai sporttisen Nolan N 87 mallin, arvo noin 270 €, kokoa M. Lisäksi arvomme neljä MP19-messujen pääsylippua kaikkien vastanneiden kesken.

Viiden toimintavuotemme aikana Motouutiset.fi on saavuttanut vankan aseman suomalaisessa moottoripyörämedian kentässä. Aiomme parantaa entisestään, ja siksi mielipiteesi on meille tärkeä.

Lukijatutkimus tehdään torstain 17.1. - keskiviikon 30.1.2019 välisenä aikana ja toivomme tietenkin runsasta osanottoa. Suoritamme arvonnan heti torstaina 31.1. 

Stormin palkinnoksi lahjoittama Nolan N-87 on sporttinen ja varustettu aurinkovisiirillä.

Stormin palkinnoksi lahjoittama Nolan N-87 on sporttinen ja varustettu aurinkovisiirillä.

Arvontaan osallistuneiden sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä markkinointiin. Ne hävitetään heti arvonnan voittajien selviämisen ja heille asiasta tiedottamisen jälkeen.

Osallistu lukijatutkimukseen klikkaamalla tätä linkkiä tai sivuillemme tulevan bannerin kautta. Jos haluat mukaan arvontaan, jätä yhteystietosi. Siinä kaikki. Vain muutama minuutti ajastasi, ja me osaamme tehdä teille lukijoillemme entistä parempaa lehteä.

Kiitos, ja onnea matkaan!

Storm Motor.

Storm Motor.