24MX JWC -tapahtuma on 50, 65 & 85 (150cc) pyörillä ajaville kaiken tasoisille junioreille suunniteltu hyvänmielen tapahtuma, joka aktivoi kuljettajia ajamaan ja harjoittelemaan talvella, sekä mahdollistaa luontevan keinon junnuille tutustua uusiin ajokavereihin, ja tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden ystävystyä keskenään. JWC-tapahtumaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuljettajat aivan vasta-alkajista tavoitteellisemmin harjoitteleviin nuoriin.

Tapahtuman konsepti on yksinkertainen, mutta se myös mahdollistaa sen, että saman tasoiset kuljettajat ajavat keskenään. Jokainen tapahtuma alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla, jonka avulla eri luokkien kuljettajat jaetaan nopeuden mukaan kolmeen eri ryhmään, näin ollen nopeuserot eivät kasva liian suuriksi samaan aikaan radalla ajavien kuljettajien kesken.

– Olemme nyt kolme vuotta järjestäneet tätä junnutapahtumaa, ja jokaisella kerralla palaute on ollut erinomaista, olemme onnistuneet aktivoimaan junnuja ajamaan talvella, sekä luoneet uusia moottorikerhorajat ylittäviä ajoporukoita, jotka ovat hitsautuneet hyvin yhteen. Tänä vuonna ajamme vain yhtenä viikonloppuna kaksi päiväisen setin, sillä suureksi harmiksi TMK:n halli ei enää ole käytössä Turussa, kertoo 24MX verkkokaupan Suomen maajohtaja Juuso Valtakari.

Imatralla 23. - 24.2. ajetaan siis kaksi päivää harjoituskisaa tutulla kaavalla. Tänä vuonna lisänä on aamupäivien vapaissa harjoituksissa molempina päivinä kouluttaja paikalla, joka opastaa ja antaa vinkkejä niin vanhemmille kuin kuskeillekkin.

– Saamamme palautteen perusteella olemme tänä vuonna lisänneet kisoja, ja siksi ajammekin kaksi päivää harjoituskisaa. Molempina päivinä paikalla kouluttamassa on Niko Kalatie, jolta niin junnut kuin vanhemmatkin saavat arvokasta opastusta. Lisäksi aamupäivän vapaita harjoituksia on pidennetty tunnilla ja näiden pidennettyjen harjoitusten aikana Kalatie opastaa kuskeja.

24MX JWC -sarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset juniorit vanhempineen.

Kaikki 24MX JWC sarjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä järjestävien kerhojen toiminnan tukemiseen.

24MX JWC 2019 - IMATRA, 23. - 24.2.2019

  • Ilmoittautuminen & lisätiedot: offroadareena@gmail.com
  • Hinta: 25€ per päivä

Liity 24MX Junior Winter Challenge FB-ryhmään ja pysyt ajantasalla tapahtumista: https://www.facebook.com/24MXJWC/