Omia ajovarusteita ei tarvitse ottaa mukaan, vaan koeajajat saavat Rukan ajovaatteet ja HJC:n kypärät lainaksi paikan päältä. Ajovuoron pituus on 10 minuuttia ja promilleraja on nolla. Koeajot ovat osa MP-messujen ohjelmaa, joten osallistuminen edellyttää messulipun ostamista.

Rekisteröidy koeajajaksi

Voit rekisteröityä koeajajaksi ennakkoon netissä tai paikan päällä tapahtumassa. Rekisteröitymällä ennakkoon säästät aikaa ja vältät jonot. Rekisteröidyttyäsi saat koeajajanumeron – ota se ja ajokortti mukaasi tapahtumaan. Voit rekisteröityä ennakkoon täällä.

Koeajon varaaminen

Ajovuorot varataan paikan päällä messuilla varauspisteestä, joka sijaitsee koeajoradan lähellä hallissa 7. Sama koeajaja voi varata enintään 3 ajovuoroa per päivä. Saavuthan varustevarikolle 10 minuuttia ennen ajovuorosi alkua!

Koeajo ilman korttia

Haluaisit kokeilla ajamista, mutta sinulla ei ole ajokorttia? Onnistuu! Sunnuntaina iltapäivällä klo 12.00-13.40 ja klo 14.40-16.10 koeajossa on mopoja ja kevytmoottoripyöriä, ja yli 15-vuotiaat voivat kokeilla ajamista kevytmoottoripyörällä ilman ajokorttiakin. Kortittomille annetaan lyhyt ajo-opetus. Alaikäisillä pitää olla koeajoon huoltajan kirjallinen lupa.