MX-puolella Amerikan ulkoratamestaruuksia puolustaa täysin uusittu KX450. Kawasaki-moottoripyörät löytyvät MP 19 Moottoripyörämessuilla osastolta 6k50.

Ninja H2 ja Ninja H2 Carbon

Markkinoiden tehokkaimmasta katukäyttöisestä tuotantopyörästä otetaan irti nyt 231 hv ja RAM- teholla saavutetaan jopa 243 hv lukemat! Tuon voiman pysäyttämiseksi pyörä on varusteltu erittäin tehokkailla Brembon Stylema -jarruilla. Lisäksi 7” täysväri TFT-näyttö älypuhelinkytkettävyydellä Kawasakin Rideology -applikaatioon ja korkean kulutuskeston maalipinta kruunaavat kokonaisuuden.

Ninja H2 SX SE+

Sporttiseen matka-ajoon suunniteltu malli, jossa on semiaktiivinen jousitus ja yli 200 hevosvoimaa.

Z125 ja Ninja 125

Kawasakin uuttuudet A1-luokkaan. Ne on suunniteltu eurooppalaisille kokonsa sekä teknisten vaatimusten puolesta. Näin nuorilla on mahdollisuus liittyä Kawasaki-perheeseen heti alusta alkaen.

Ninja ZX-6R

Kawasakin Superbike-mestaruuksia voittaneet Ninja ZX-10R ja ZX-10RR saavat seurakseen uuden perheenjäsenen, joka täydentää Ninja-malliston 636 supersporttien luokan. Kawasaki ZX-6R on 130 hv shifterillä varustettu supersportti, joka on suunniteltu erityisesti sporttiseen katuajoon.

Versys 1000 SE

Semiaktiivisella alustalla ja lukuisilla lisävarusteilla varustetun Versys 1000 SE:n omistajalle ei kaukainenkaan kohde ole kaukana. Pyörästä löytyy paljon samaa tekniikkaa kuin matkasporttien kuninkaasta Ninja H2 SX SE -mallista. Kaarreajovalot, vakionopeudensäädin, 7” TFT-täysvärinäyttö, shifteri, korkean kulutuskeston maalipinta, semiaktiivinen jousitus sekä älypuhelin kytkettävyys Rideology-applikaation avulla. Applikaatiolla voit muutella ajomoodeja, säätää alustan asetuksia sekä tarkastella ajotietokoneen dataa.

Z 400

Kawasakin uutuus A2-luokkaan. Pyörässä on suorituskykyinen moottori ja kevyt runko, jotka tekevät Z 400 -mallista tehopainosuhteeltaan kiinnostavan. Pyörän ajomukavuuteen on panostettu.

W800 Street ja W800 Cafe

Tämän uusimman tulokkaan perinteet ja ajaton kauneus juontavat jo yli 50 vuoden takaa. Laadukkaat komponentit ja moderni insinöörityö takaavat, että tekniikka ja ajo-ominaisuudet ovat tuotu tämän päivän tasalle näitä perinteitä kunnioittaen.

KX450

KX450 on kehitetty ja rakennettu vain yksi tavoite mielessä: saattaa kuskimme seisomaan korkeimmalla korokkeella. Yli 40-vuotisen ja perinteikkään KX-malliston uusin tulokas on MX1-luokan KX450. Kaikkien aikojen tehokkaimmalla moottorilla ja kevyimmällä rungolla varustettu laite pitää sisällään monia luokkansa parhaimpia teknisiä ratkaisuja sekä ominaisuuksia.

Kawasaki-moottoripyörien laajempi mallistoesittely osoitteessa www.kawasaki.fi