Lukijatutkimuksemme tehtiin torstain 17.1. - keskiviikon 30.1.2019 välisenä aikana, ja siihen osallistui kaikkiaan 1125 motoristia. Se on tähänastisten lukijatutkimustemme ennätys.

Suurkiitos kaikille osallistuneille. Teiltä saamamme tiedot ovat meille tärkeitä monestakin syystä. Ensimmäinen on se, että vastaustenne ansiosta tiedämme, kenelle lehteä teemme. Yhtä tärkeää on se, että saimme teiltä runsaasti palautetta - sekä risuja, kukkasia että hyviä ehdotuksia miten parantaa toimintaamme ja lehtemme sisältöä.

Palaamme lukijatutkimuksemme sisältöpuoleen tarkemmin. Varmaankin siitä saa myös hyvän kuvan isoin kirjaimin siitä, millainen ylipäätään on Suomalainen Motoristi.

Pääpalkintona oli Storm Motorin lahjoittamat Nolanin avattava N100-5 kypärä, jonka arvo on noin 400 € ja kakkospalkintona sporttinen Nolan N 87, jonka arvo noin 270 €, kokoa M. Lisäksi arvoimme neljä MP19-messujen pääsylippua kaikkien vastanneiden kesken.

Pääpalkinnon voitti Karri T. ja kakkospalkinnon Janika H. Tarkkailkaa sähköpostianne. MP-Messulippujen saajat puolestaan olivat Kure, Marko Vepsäläinen, Petri.K ja Simo Lehtinen, teillä on meili lippuineen odottamassa. Nimet siis sähköpostiosoitteiden alusta, paitsi Markon ja Simon osalta, jotka antoivat julkaista nimensä.

Mikäli nimenne kuulostavat tutuilta tässä jutussa, mutta meilejä ei kuulu, kannattaa tarkistaa myös roskapostisuodin, sillä voittouutiset menevät käsitystemme mukaan helposti roskapostiin.

Onnittelut voittajille!