Pohjoismaiden suurimman moottoripyörätapahtuman kruunasi tänä vuonna Euroopan kovatasoisin stunt show. Kukin messupäivä päättyi aina PROride stunt show -esitykseen, joka oli kerännyt yhteen Euroopan taitavimmat kuljettajat. Mukana nähtiin mm. Euroopan ensimmäinen siirettävään alastuloon tehty etuperinvoltti crossipyörällä, sekä supermotokorkeushyppyä.

– Messuhallin katto on sen verran alhaalla, että mitään pyörän yläpuolelle meneviä stuntteja ei voinut tehdä, Sebu Westberg kertoi. Hiuksianostattavan näyttäviä hyppyjä silti.

Mukana showssa nähtiin myös koko Euroopan stuntti scenen pioneeri Artsi Nyqvist.

Kolme päivää mayhemiä, ennnen näkemättömiä temppuja ja koreografia joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi.

Säpinää riitti.

– Olen erittäin tyytyväinen koko meidän porukkaan, niin kuskeihin kuin avustajiinkin. Pystyimme yhdessä luomaan kokonaisuuden millaista ei ole Suomessa eikä Euroopassakaan nähty aikaisemmin. Ainoa mikä jäi itseä harmittamaan oli perjantain ja lauantain vähäiset katsomopaikat. Shown näkivät vain muutama sata ihmistä perjantaina ja lauantaina koska katsomopaikkoja ei ollut, lauantaina jopa 3000 ihmistä oli tulossa katsomaan shown, mutta joutuivat kääntymään pois kun koeajohalli oli jo ääriään myöten täynnä.

Sunnuntaina reagoimme tähän ja otimmekin koko hallin leveyden käyttöön yleisölle ja muuten hiljaisimman messupäivän päätteeksi jopa 1700 ihmistä pääsi ihailemaan kuskiemme taidonnäytteitä. Ensi vuodelle pyrimme tuomaan moninkertaisen katsomomäärän halliin jotta kaikki adrenaliininnälkäiset motoristit pääsevät katsomaan Suomen parhaiden stuntkuljetttajien shown, kertoo PROride shown tuottaja Juuso Valtakari.

Mayhemiä?

PROride kuljettajat:

  • Joona Vatanen - CBR1000 - Superbike stunt
  • Sebastian Westberg - KXF450 - FMX
  • Arttu Stenberg - EXC450 - Supermoto stunt
  • Niko Säkkinen - ZX6RR - Streetbike stunt
  • Regina Lanko - EXC350 - Supermoto stunt
  • Special guest: Artsi Nyqvist