Electrek kertoo, että Triumph on kysellyt asiakkailtaan sähköpostitse heidän näkemyksiään sähköisistä kulkuvälineistä. Toimenpide kertoo siitä, että yritys harkitsee oman sähkömoottoripyörämallin kehittämistä.

Sähköpostikyselyssä udeltiin mm. seuraavia asioita:

  • – Olivatko he koskaan ajaneet sähkömoottoripyörällä?
  • - Miten he arvostelisivat kokemustaan asteikolla 1-10?
  • - Omistavatko he sähkömoottoripyörää?
  • - Mikä estää heitä ostamasta sähkömoottoripyörää?
  • - Pitäisikö Triumphin valmistaa sähkömoottoripyöriä?

Saattaa kuitenkin olla, että Triumphin mielessä eivät ole pelkästään sähkömoottoripyörät vaan myös sähköskootterit ja sähköpolkupyörät. Sähköpostikyselyssä oli nimittäin udeltu asioita myös sähköskoottereista ja sähköpolkupyöristä.

Mikäli tämä sinusta kuulostaa jotenkin tutulta, niin tämähän on juuri sitä, mitä Harley-Davidson on tekemässä. Se on julkistanut sähkömoottoripyörän ja hehkuttaa sähköskootterin ja -mopon tai vastaavan konsepteja.

Lisäksi tulevat tietysti Ducatin sähköpolkupyörä jne. varsinaisista sähkömoottoripyörävalmistajista kuten Zero ja Lightning puhumattakaan. Lightningin maaliskuussa esiteltävä 241 km/h ja 241 km latauksella kulkeva sähkö-mp on synnyttänyt todella ison kiinnostuksen varsinkin kun sen hinta USA:ssa on järkevät 12 998 dollaria varsinkin verrattuna Livewiren 30 000 dollariin.

Maailma näyttäisi mp-puolellakin olevan muuttumassa nopeammin kuin miltä vielä pari vuotta sitten näytti.