"Hämäräveikot ottivat luvatta käyttöönsä PROride stuntryhmän moottoripyörät, ajelivat niillä holtittomasti ympäri koeajorataa ja ainakin yksi takarengas oli sudittu aivan luille. Tästä aiheutui lisää kuluja & työtä stuntryhmälle ja yllätys oli melkoinen, kun kuljettajat itse saapuivat paikalle sunnuntaina valmistautumaan iltapävän show'ta varten.

Teko oli harvinaisen suunniteltu, sillä hallin ulkopuolella odotti selvästi juonessa mukana ollut isompi ryhmä ihmisiä, jonka yksi murtautujista kävi päästämässä sisään ja varsinainen hullunmylly alkoi hallissa. Valvontakameran kuvista näkyvät useamman henkilön kasvot ja asiaa on lähdetty tutkimaan.

Valvontakameran kuvaa.

Valvontakameran kuvaa.

Annamme hämäräveikoille nyt mahdollisuuden ilmiantaa itsensä ilman jälkiseuraumuksia maanantaina 11.2. kello 17:00 mennessä.

Mikäli kukaan ei ilmianna itseään, tulemme julkaisemaan valvontakameran materiaalin täällä

Mikäli sinulla on mitään lisätietoja asiaan liittyen, käytä #mpmessut2019 #prorideshow #messukeskus julkaisussasi, niin pystymme tarkastamaan vihjeet.

Hämäräveikot tunnistavasta ja kiinniottoon johtavasta vihjeestä luvassa palkkio."

Tällaisia lupasi PROriden tiedotus. Odotamme mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Ohessa "valvontakameran" kuvaa. 

Toimituksen huomautus: tämä on siis rehellinen valeuutinen paitsi sen osalta, että öisestä mayhem-tapahtumasta julkistetaan video kello 17.

Edit 11.2. klo 9.23: Lisätty tieto, että kyseessä on valeuutinen, ja että varsinainen uutinen on videon julkistaminen.

Lisäys 30.12.: Julkaisemme Joulun – Uuden Vuoden aikana tämän vuoden kymmenen luetuinta juttuamme uusiksi. Lukuiloa! Tämä juttu oli toiseksi luetuin vuonna 2019.

 

Valvontakameran kuvaa.

Valvontakameran kuvaa.