Suomessa FH-DCE Super Rally järjestetään nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinen järjestettiin Himoksella vuonna 2000, toinen Seinäjoella vuonna 2009.

- Himos valittiin uudestaan FH-DCE Super Rallyn pitopaikaksi sen tarjoaman valmiiksi rakennetun huvialueen, runsaan mökkitarjonnan ja hyvän sijaintinsa vuoksi. Eikä haitaksi liioin ollut Suomen ensimmäisen Super Rallyn ikimuistoiset kokemukset harrastajien parissa, kertoo Harley-Davidson Club Finlandin puheenjohtaja Mika J. Saloranta.

Super Rally on paitsi samanhenkisten ihmisten kokoontuminen myös prätkäharrastajien festari. Tapahtumassa esiintyvät mm. Steven’n’Seagulls, Michael Monroe, Amorphis ja The 69 Eyes. Lisäksi on yli 30 bändiä kolmella lavalla, kauppakujalla alaan liittyviä yrittäjiä eri puolilta Eurooppaa, ja paikalla ovat myös uudet H-D-mallit koeajettavina. Pääsymaksuun sisältyy arvontalipuke, jonka palauttaneiden kesken arvotaan uusi Harley-Davidson.

Tapahtumaan odotetaan yli 8000 rallivierasta eri puolilta Eurooppaa. Valtaosa kävijöistä on silti suomalaisia. Pelkästään Harley-Davidson Club Finlandiin kuuluu yli 6600 jäsentä. Portista sisään pääsee H-D-, Buell- ja Indian-merkkisillä moottoripyörillä.

Super Rally on perusluonteeltaan telttaralli. Himoksella telttailijoille varataan leirintäalue mökkialueen kupeeseen. Tapahtuma-alueen yli 3600 sänkypaikan sisämajoitukset myytiin loppuun muutamassa päivässä.

- Haluamme tarjota rallivieraille unohtumattoman kokemuksen. Himos ympäristöineen tarjoaa upeat puitteet ja yhteistyöstä HimosLomien kanssa on pitkä kokemus. Unohtamatta aktiivisia kerholaisia, joita vielä löytyy mukaan hienoja tapahtumia järjestämään, sanoo Saloranta.