Druid-nimi on suoraan suomennettuna druidi, ja se tarkoittaa muinaiskelttiläistä pappia, joten luvassa on vähän noitamaisessa hengessä sekä kokonaan sähköllä toimiva moottoripyörä että hybridiversio.

Druid Sorcerer (sorcerer = suomeksi velho, manaaja, noita) Hybrid on kuten nimestä arvata saattaa, se hybiridversio ja Sorcerer XEV toimii pelkästään sähköllä. Hybridissä on sekä bensiini- että sähkömoottorit. 

Hybridin teholukemat sekä sähkö- että kaksisylinteristä polttomoottoria yhdessä hyödyntämällä ovat 230 hevosvoimaa. Täyssähköinen pyörä yltää 150 hevosvoimaan, kerrotaan yrityksen sivustolla. Ajomatkasta latauksella ei ole tietoa. Akuston koko on 14 kW.

Pyörien runko on muuttuva geometrialtaan ja se on 3D-tulostettu grafeenista. Pyörässä on keinoälyä ja jatkuvia pilvipalveluja hyödyntävät ajotietokoneet sekä Druid Prophet (=profeetta) -sovellusympäristö. 

Yrityksen sivuston mukaan Druid Motorcyclesin takana on kolme ystävystä, jotka eivät ole koskaan saaneet tarpeekseen moottoripyöristä eivätkä toisistaan. Heille Druid ei ole kuulemma niinkään businesta kuin uusi elämäntapa. Nämä kolme ovat yrittäjä Walter G Schellenburger ja kauneuskilpailussa kakkoseksi sijoittunut ex-malli Silvia Chu sekä itseoppinut avaruusinsinööri Milan Svoboda. He tapasivat ensi kerran mp-kokoontumisajoissa vuonna 2012.

Druidin sivuille pääset tästä. Asiasta kertoi mm. Rideapart

Druidin ohjaamo.

Druidin ohjaamo.