Pyörän hinta on pienen valmistajan sähkömoottoripyöräksi maltillinen, noin 24 950 euroa (vapaasti Hollannissa). Pyörän pitäisi olla noin 25 % kevyempi, mutta kuitenkin vahvempi kuin vastaavien kilpailijoiden.

NXT Ragessa on Öhlinsin alusta, jonka pitäisi olla takeena hyvästä ajettavuudesta ja ajon laadusta. Lisäksi siinä on iso seitsemän tuuman värinäyttö. Ajoasento on sporttinen kiitos alas asennetun ohjaustangon. 

NXT Rage

NXT Rage

– Sähkömoottorin käytön hyvä puoli on siinä, että se tarjoaa mahdollisuuden heivata perinteiset designit yli laidan ja pyrkiä kohti vallankumouksellisia näkemyksiä, kertoi Designboomille NXT:n johtaja ja teknisestä kehityksestä vastaava Harm Besseling. – NXT Motors haluaa tarjota asiakkailleen moottoripyörän, joka hyödyntää maksimaalisesti teknisiä mahdollisuuksia ja tarjoaa heille äärimmäisen kokemuksen. Voimakkaan moottoripyörän, mutta samalla data, jonka sähköpyörä tuottaa, toimii perustana asiakaskokemukselle. NXT Motorsilta on tulossa, tänään julkistetun nakupyörän lisäksi, aluevaltauksia myös muihin segmentteihin mukaan lukien enduro, supersportit ja touring-mallit. 

NXT Motors ei toistaiseksi paljasta sivustollaan mitään pyörän teknisistä tiedoista. Pyörän valmistajan sivuille pääset tästä

NXT Rage ja hiilikuitua.

NXT Rage ja hiilikuitua.

NXT Rage

NXT Rage

NXT Rage

NXT Rage