Down-X mallin menestyksen myötä Rukka tarjoaa nyt naisille myös Down-Y:n, jonka täyte on 90% untuvaa ja 10% höyhentä optimaalisen lämmöneristyksen aikaansaamiseksi. Takki ja housut ovat täydellinen pari sellaisille ajopuvuille, jotka eivät ole tarpeeksi lämpimiä kylmille kuukausille. Down-Y takki ja housut painavat vain 300 grammaa ja ne on kätevä pakata tuotteen mukana tulevaan pieneen pussiin jonka koko on vain 23 x 12 cm. Down Y -takkia voi käyttää mainiosti myös vapaa-ajalla. Housujen vyötärö on säädettävissä ja fleece lahkeensuissa sujahtaa hyvin saappaiden sisään. Down-Y takki (179 EUR) ja housut (119 EUR) on saatavana koissa 34 - 46.

Untuvatakki Rukka Down-Y.

Untuvatakki Rukka Down-Y.

Luna-lämpökerrasto on valmistettu merinovillasta, joka tuntuu erityisen pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Rukka merinovillamateriaalilla on vahva lämmöneristyskyky, ja se pitää käyttäjän lämpimänä kylmällä säällä ja jopa kastuessaan. Lisäksi materiaali on hengittävä ja kuivuu nopeasti. Sekä pitkähihainen Luna- paita (59,95 EUR) että Luna-housut (59,95 EUR), ovat saatavissa koissa 34–44.

Rukka Luna.

Rukka Luna.

Kimb-R ja Outlast Ladies alusasut naisille on valmistettu joustavasta Outlast neuloksesta. Kimb-R on hieman paksumpi ja sisäpuolella olevan fleecen ansiosta sillä on korkea lämmöneristyskyky. Outlast ladies taas on ohuempi pehmeä neulos joka joka laskeutuu kauniisti, hengittää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten.

Molemmissa aluskerrastoissa on pitkät housut ja pitkähihainen korkeakauluksinen paita. Outlast-lämmönsäätelymekanismi varastoi ja vapauttaa kehon lämpöä. Se pitää käyttäjänsä kehon lämpötilan juuri sopivana riippuen ulkolämpötilasta ja käyttäjän aktiivisuudesta ja siirtää kosteutta pois iholta. Kimb-R paita (99,95 EUR) ja housut (89,95 EUR) ja Outlast ladies paita ja housut (49,95 EUR/kpl) ovat saatavissa koissa 34–46.

Down-Y, Kimb-R, Outlast Ladies ja Luna löytyvät myymälöistä nyt.

Rukka Down-Y housut.

Rukka Down-Y housut.