Mars 2.0 on nahkaa, kun taas Frosto yhdistää nahkan synteettiseen kankaaseen. Molemmat mallit antavat lisälämpöä ja sääsuojaa viileämpiin ajo-oloihin. Gore-Tex-kalvo tekee niistä 100% tuulen ja vedenpitävän, samalla kun se varmistetaan käsineiden hyvän hengittävyyden.

Moottoripyöräkäsineet eivät ainoastaan täytä erittäin tärkeää tehtävää mukavuuden, vaan myös turvallisuuden kannalta. Nämä käsineet pitävät kädet lämpimänä samalla, kun ne takaavat hyvän otteen, mikä auttaa kuljettajaa pyörän hallinnassa.

Rukka Mars 2.0

Rukka Mars 2.0

Mars 2.0-nahkakäsineet ovat sataprosenttiseti tuulen ja vedenpitävät sekä hengittävät Gore-Tex-kalvon ansiosta. Niissä on visiirin pyyhkijä vasemmassa etusormessa sekä rystyssuoja ja nahkaiset vahvikkeet kämmenessä. Pitkät hihansuut tarrakiristyksellä ja fleece-vuori pitävät kädet lämpiminä jopa kylmempinä päivinä. Mars 2.0 (149 EUR) on saatavana mustana koissa 7–13.

Rukka Frosto

Rukka Frosto

Froston nimi kertoo kaiken. Erityisen paksun eristeensä ja outlast vuoren ansiosta nämä käsineet pitävät kädet lämpöisinä kylmissä olosuhteissa. Frosto-käsineiden tekstiilin ja nahan yhdistelmä sekä Gore-Tex-kalvo takaavat sataprosenttisen tuulen- ja vedenpitävyyden sekä hengittävyyden.

Passiivista turvallisuutta lisäävät visiirinpyyhin sekä rystys- ja kämmensuojat. Frosto-käsineiden kaksinkertaiset hihansuut toimivat tuuli- ja vesilukkoina. Lisäksi ulomman kerroksen alaosassa oleva reikä on suunniteltu veden poistamista varten. Takin hihansuut voidaan työntää kerrosten väliin jolloin vesi ei siirry takin hihan sisään. Frosto-käsineet (159 EUR) ovat saatavana mustina koissa 7–14. 

Mars 2.0 ja Frosto löytyvät myymälöistä nyt.

Rukka Frosto.

Rukka Frosto.