Näköjään teema "ei päivää ilman sähkömoottoripyöräuutista" jatkuu edelleen.

Fuell julkistettiin yhtä aikaa New Yorkissa ja Pariisissa. Yritys kertoo alkavansa ottaa vastaan pyörien ja moottoripyörien ennakkotilauksia huhtikuussa ja alkavansa toimittaa sähköpolkupyöriä myöhemmin tänä vuonna. Sähkömoottoripyörä Flow'n ensitoimitukset aloitetaan vasta vuoden 2021 puolella, yritys kertoo tiedotteessaan.

Fuell Flow.

Fuell Flow.

 

Eric Buell on entinen Harley-Davidsonin insinööri, joka perusti Buell Motorcycle Companyn vuonna 1983. Se liitettiin Harleyhin 1993, joka valmisti Buelleja vuoteen 2009 asti. Sen jälkeen Buell osti yrityksen takaisin itselleen, mutta toiminta hiipui lopulta.

Fuell Flow.

Fuell Flow.

Fuelleja valmistaakseen Buell on ryhtynyt yhteistyöhön ranskalaisen motorsport-insinöörin Frederic Vasseurin ja niin ikään ranskalaisen yrittäjän ja sijoittajan François-Xavier Ternyn kanssa.

Fuell Flow.

Fuell Flow.

Fuellin e-bike on nimeltään Fluid, ja siinä on kaksi vaihdettavaa akkua, joilla voi saavuttaa noin 200 kilometrin ajomatkan. Voimansiirtoon käytetään hiilikuituista hihnavetoa. Akkujen teho on 1000 wattia ja moottorin vääntö 100 Nm. 

Pedelec-version maksiminopeus on 32 km/h ja nopeamman S-Pedelec-version huippunopeus on 45 km/h, mikä vaatii useimmissa maissa mopokortin ja kypärän.

Fuell Fluid.

Fuell Fluid.

Hintalapun "alkaen"-lukema on 3295 dollaria.

Sähkömoottoripyörä Flow'ta puolestaan saa kahtena eri versiona 11 kW teholla, jolloin se vastaa kevytmoottoripyörää tai 35 kilowatin tehoisena. Flow'ssa on sisäänrakennettu 50 litran tavaratila, takanapaan sijoitettu moottori, matala painopiste ja vahva kiihtyvyys.

Flow'n hinnat alkavat puolestaan 10 995 dollarista.

Molempien latausajat ovat lyhet, Flow'kin latautuu jopa alle puolessa tunnissa täyteen julkisesta latausverkosta.

Lisätietoja luvataan molemmista huhtikuun lopulla.

Fuell Fluid ja Flow.

Fuell Fluid ja Flow.