StaCyc valmistaa 12" ja 16" Edrive-nimisiä erityisesti lapsille suunniteltuja sähköpotkupyöriä. Pyörissä on sähkömoottori, mutta ei polkimia, ja niitä markkinoidaan sähköisinä potkupyörän, polkupyörän ja mopon korvaajina. Edrivejen huippunopeudet liikkuvat 15-18 km/h välillä asetuksista riippuen.

StaCyc tuli markkinoille vuonna 2016 ja sen lapsille suunnatun malliston hinnat liikkuvat 649 ja 699 dollarin välillä. Edrivejä myydään kautta USA:n moottoriurheiluun liittyvissä liikkeissä sekä polkupyörämyymälöissä ja 29 Harley-myymälässä.

Harley hankki sähköpyörävalmistajan laajentamaan omaa sähköistä tarjontaansa sekä rakentaakseen strategiansa mukaisesti uutta seuraavaa globaalia kuljettajakuntaa.

Harley eBike-proto.

Harley eBike-proto.

H-D:n tavoitteena on myös olla johtotähtenä moottoripyöräilyn sähköistämisessä. Sen sähkömoottoripyörä Livewire tulee markkinoille syksyllä, ja tulossa on myös keveitä ja keskikokoisia sähkömoottoripyöriä eri hintaluokissa vuoden 2021 mittaan.

StaCycin valmistamat sähköiset kaksipyöräiset on tarkoitettu nuorimpien kuljettajien ajonautiskeluvälineiksi.

Tytäryhtiön Harley-Davidsoneiksi brändättyjä 12 ja 16-tuumaisia malleja aletaan myydä valikoitujen Harley-myymälöiden kautta. Tuotteet tulevat saataville USA:ssa vuoden 2019 kolmannen vuosineljänneksen mittaan.

StaCyc brändättyjen Edrivejen myynti jatkuu merkin olemassa olevan myymäläverkoston kautta. Markkinoille tulonsa jälkeen StaCyc on myynyt jo yli 6000 Edriveä ja inspiroinut siten uusia kuljettajia sähköisten moottoroitujen kaksipyöräisten - ja samalla täysin uuden ajoneuvoluokan - pariin.

Harley eBike-proto.

Harley eBike-proto.

Sähköpotkupyörävalmistajan ostaminen osaksi H-D:tä on osa Harleyn "Useampia väyliä Harley-Davidsoniin" -strategiaa, jonka se julkisti 2018. Valmistajan tavoitteena on rakentaa uusi motoristien sukupolvi uusien tuotteiden ja uusien mp-segmenttien avulla.

H-D kertoi yritysostostaan Genevan kansainvälisessä autonäyttelyssä. Sähköpotku-Harrikat tulevat tilattaviksi Kanadassa ja Euroopassa huhtikuussa.