Turun Seudun Moottoriurheilijat (TSMU) järjestää neljättä kertaa Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyn Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa viikonloppuna 30.-31. maaliskuuta.

Tapahtumassa on kauppiaiden toimesta esillä kymmeniä moottoripyöräalan uutuuksia.

Lisäksi nyt jokaisella yksityisellä henkilöllä on mahdollisuus tuoda pyöränsä veloituksetta ”koko kansan” nähtäville.

- Tapahtuma on oiva paikka esitellä moottoripyörätoimintaa laajasti. Voi olla mopoilija tai motoristi, kilpakuljettaja tai harrastaja tai muuten vain ajamisesta nautiskelija. Kalusto saa olla suunnattu kadulle tai maastoon. Tärkeintä on tuoda esiin moottoripyöräilyä mahdollisimman laajasti, Turun Seudun Moottoriurheilijoiden Marko Vihriä kertoo.

- Listoillamme on jo yli 60 yksityisten mopoa ja moottoripyörää. Joukossa on myös muutama mönkijä. Lisääkin Myllyyn mahtuu.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Marko Vihriä, marko.vihria@gmail.com, puh. 044 302 3166.

Yritys- ja myyntipaikat myydään erikseen.

Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyssä nähdään myös trial-moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä. Lapsille on tarjolla pomppulinna sekä sähkömopojen ajorata (5€), jonka tuotto ohjataan TSMU:n lapsi- ja nuorisotoimintaan.

Ajonäytökset ja näyttely ovat yleisölle maksuttomia. Näytöksiä järjestetään useita kertoja päivässä ja näyttely on avoinna kauppakeskus Myllyn aukioloaikojen mukaisesti lauantaina ja sunnuntaina 30.-31. maaliskuuta kello 10-19.

Mylly Trial Supermoto.

Mylly Trial Supermoto. Kuva Marko Vihriä.